ELLE A ÎNCERCAT – SYLFIRM X

DUPĂ CE AM TESTAT APROAPE TOATE TRATAMENTELE FACIALE EXISTENTE,
ERAM CONVINSĂ CA NIMIC NU MĂ MAI POATE UIMI. SE PARE CĂ M-AM ÎNŞELAT.

SYLFIRM X E UN ADEVĂRAT GAME CHANGER!

de Gabriela Calitoiu

TRATAMENTUL FACIAL SYLFIRM X

Eu sunt persoana de care ai nevoie dacă vrei să afli ce vernisaje mai au loc în Bucureşti sau la ce petreceri cool ar trebui să mergi în weekend, dar cu siguranţă poţi apela la mine dacă vrei să ştii care sunt cele mai noi proceduri faciale pe care merită să le încerci. Aşa că, fără alte comentarii, îţi prezint Sylfirm X, cel mai eficient tratament pe care l-am testat de la blefaroplastia non-chirurgicală (trebuie neapărat să o încerci dacă vrei să scapi de ridurile din jurul ochilor) încoace. Ana Maria Nedelcu de la clinica Dermaspa îmi povestise de el în urmă cu ceva timp şi trebuie să recunosc că aveam câteva reţineri, pe alocuri. Nu era primul tratament de radiofrecvenţă fracţionată pe care îl încercam, aşa că ce putea fi atât de diferit de data asta? Ştiu că o să sune exagerat, dar… totul! Şi nu mă refer la procedura în sine, ci la rezultatele pe care mi le-a oferit. Ca să înţelegi mai bine contextul, trebuie mai întâi să ştii că tenul meu e departe de a fi perfect. Ridurile din jurul ochilor sunt destul de accentuate, petele pigmentare sunt şi ele prezente în număr considerabil, porii sunt dilataţi şi nici la categoria fermitate nu stau grozav. Pe scurt, multe probleme de rezolvat. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori sunt nevoită să fac mai multe proceduri faciale dacă vreau să tratez toate aceste aspecte. Sau, mai bine zis, eram, fiindcă Sylfirm X şi Ana Maria s-au ocupat într-o singură şedinţă de fiecare imperfecţiune a pielii mele.

Înainte de a începe procedura mi-a fost făcut un screening digital al tenului cu un aparat special, numit Visia (un pas pe care ţi-l recomand dacă vrei să afli exact care sunt problemele pielii tale), iar apoi, pentru a elimina orice senzaţie de disconfort, mi-a fost aplicată o cremă anestezică. După ce şi-a făcut efectul, Ana Maria a folosit aplicatorul dispozitivului, format din ace foarte fine, placate cu aur, pe toată suprafaţa tenului,  inclusiv pe zona cearcănelor, a pleoapelor superioare sau a bărbiei. Ana Maria mi-a explicat că „aparatul creează în piele micro-canale la adâncimi variabile, livrând în profunzime energia radiofrecvenţei pe toată suprafaţa acului, sub două frecvenţe diferite: continue şi pulsate. Acest proces determină crearea unor modificări tisulare temporare, ce declanşează procesul natural de vindecare a pielii, prin activarea fibroblastelor, responsabile de producerea fibrelor de colagen şi de elastină“.

Ştiu că totul sună extrem de complicat, mai ales dacă nu eşti familiarizată cu tratamentele faciale. însă e important să înţelegi că această procedură este una non-invazivă, care tratează în profunzime ţesutul, fiind capabilă să amelioreze aproape toate afecţiunile pielii la care te poţi gândi. Poate fi folosită pentru lifting şi tightening facial sau corporal, pentru îmbunătăţirea aspectului de bărbie dublă şi conturarea mandibulei, pentru tratarea ridurilor fine şi profunde, acneei şi cicatricilor post-acneice, petelor hiperpigmentare, melasmei, pungilor de sub ochi, rozaceei şi cuperozei, vergeturilor în fază acută sau cronică, dar şi pentru ameliorarea diferitelor patologii ale scalpului. Şi mai mult decât atât, aparatul poate fi utilizat şi pe zona gâtului, a decolteului, a axilelor, a braţelor sau a abdomenului. Un alt beneficiu major al tratamentului e că nu presupune timp de recuperare. La final, pielea mea s-a înroşit puţin, dar s-a calmat rapid, în doar câteva ore. Ce-i drept, a ajutat şi faptul că am încheiat experienţa cu o şedinţă de fototerapie, care a accelerat procesul de refacere. însă, dacă mă gândesc la rezultatele pe care mi le-a oferit, nu m-ar fi deranjat nici dacă ar fi trebuit să aştept două zile ca tenul meu să-şi revină complet. Primul lucru pe care l-am sesizat a fost că pielea a devenit aproape instantaneu mai fermă. Efectul de tightening pe care l-a avut asupra tenului meu a fost de-a dreptul uimitor. Şanţurile nazo-labiale erau mai puţin vizibile, la fel şi ridurile din jurul ochilor, textura a fost cu mult îmbunătăţită, porii nu mai erau la fel de dilataţi, iar culoarea tenului – mult mai uniformă. Deci, cum îţi spuneam şi la început, este cel mai eficient tratament pe care l-am încercat în ultima perioadă. Şi partea cea mai bună e că îl pot face în orice perioadă a anului, inclusiv vara, fără a exista riscul ca petele pigmentare să se accentueze.

Promit să revin în curând şi cu alte recomandări (la fel de bune), dar până atunci, sper că ai înţeles ce ai de făcut!

Leave a comment