SKINPEN

REMODELAȚI-VĂ PIELEA NATURAL CU SKINPEN® PRECISION

SkinPen Precision este un dispozitiv de microneedling de ultimă generație, special conceput pentru a ajuta la întinerirea pielii feței și a corpului. Acesta este considerat cea mai bună soluție pentru o gamă largă de imperfecțiuni, cum ar fi:

ridurile,
laxitatea,
cicatricile post-acneice,
hiperpigmentarea,
vitiligo și cicatricile.

Acțiunea dispozitivului SkinPen Precision se desfășoară în trei pași importanți.

În faza 1, numită inflamarea, microtraumele create de microneedling stimulează procesul de regenerare a pielii. Imediat după tratament, pielea poate prezenta roșeață, o ușoară senzație de disconfort și poate fi ușor inflamată. Aceasta este o reacție normală și temporară, care indică faptul că procesul de regenerare a fost inițiat.

În faza 2, numită proliferarea, microtraumatismul indus de SkinPen Precision permite celulelor noi să se regenereze în matricea extracelulară a pielii. De asemenea, se dezvoltă o nouă rețea de vase de sânge, ceea ce contribuie la hrănirea și revitalizarea pielii.

În faza 3, numită remodelarea, zona tratată va fi intens regenerată și va prezenta un aspect uniform, luminos și ferm. Acest proces de remodelare continuă în timp, iar rezultatele finale vor fi vizibile pe măsură ce pielea se vindecă și se regenerează.

Frumusetea Interioarã

ADUSĂ LA SUPRAFAȚĂ CU SKINPEN ® PRECISION

Dispozitivul SkinPen Precision utilizează tehnologia microneedling pentru a creea pana la 7000 de microcanale/minut în piele, permițând produselor de îngrijire a pielii să pătrundă mai adânc și mai eficient. Acest proces stimulează producția de colagen și elastină, esențiale pentru menținerea unei piele sănătoase și tinere.

SkinPen Precision tine cont de sensibilitatea pielii, datorita senzorului aflat in interiorul dispozitivului, acesta isi ajusteaza intensitatea numarului de rotatii in functie de rezistenta pielii detectata pe fiecare zona.

100% natural
Stimulează producția naturală de colagen fără laser, substanțe chimice sau injecții invazive. Obțineți o piele frumoasă și mai tânără.

Eficient si sigur:
Rezultatele se văd după primul tratament.

Rapid si usor:
Procedură non-invazivă, fără timp de recuperare.

Pentru toate tipurile si tonurile de piele.
Procedură non-invazivă, fără timp de recuperare.

Frumusetea Interioarã
ADUSĂ LA SUPRAFAȚĂ CU SKINPEN ® PRECISION

SkinPen Precision este un dispozitiv pentru remodelarea pielii, prin crearea unor mici canale microscopice temporare în pielea dumneavoastră.

Această procedură simplă activează puterea naturală de vindecare a pielii prin stimularea producției naturale de colagen, astfel încât pielea să revină la un aspect mai sănătos și mai tânăr.

Cu SkinPen Precision, pielea are un aspect mai luminos și uniform.

Oferã tenului tãu impulsul tineresc pe care îl meritã… reîntinerirea naturalã a pielii din interior. SkinPen® Precision este un dispozitiv de microneedling ce utilizează terapia de inducție cu colagen pentru a trata cicatricile post-acnee, liniile fine și ridurile. SkinPen® Precision restabilește activitatea anormală de pigmentare a pielii, care se găsește adesea în afecțiuni ale pielii, cum ar fi melasma, vitiligo și leziunile solare.

SkinPen Precision este un dispozitiv sigur și eficient, utilizat de profesioniștii din domeniul medical pentru a trata o varietate de probleme ale pielii. Prin intermediul acestui dispozitiv avansat, se obțin rezultate remarcabile în revitalizarea și întinerirea pielii, oferind un aspect mai tânăr și mai sănătos.

SkinPen® Precision este un dispozitiv medical încorporat cu microace sterile (microneedling), ce penetrează straturile pielii pentru a îmbunătăți aspectul cicatricilor post-acnee facială la adulții cu vârsta de 22 de ani sau mai mult, aspectul liniilor fine și ridurilor de pe față și gât.

SkinPen® Precision este, de asemenea, destinat să trateze afecțiunile de pigmentare (discromie), inclusiv Melasma, Vitiligo și Leziuni solare.

CUM FUNCTIONEAZÃ:

De ce se vorbeste în mass-media despre colagen? De ce este atât de important în estetica medicalã si în reîntinerirea pielii?

Colagenul și elastina sunt fibrele proteice esențiale care îi oferă pieliisuport și elasticitate. Pe măsură ce îmbătrânim, acele fibre se descompun, ducând la linii fine, riduri, piele lăsată și pori mari. Regenerarea colagenului și a elastinei ne ajută la obținerea unui aspect mai tânăr în ansamblu. Colagenul joacă un rol cheie în cicatrici, cum ar fi cele formate din acnee. Semnalele necorespunzătoare în pigmentare duc la discromie, cum ar fi Melasma, Vitiligo și Leziunile Solare. Remodelarea pielii poate avea un rol important în îmbunătățirea aspectului acestor afecțiuni.

SkinPen Precision este un dispozitiv sigur și eficient, utilizat de profesioniștii din domeniul medical pentru a trata o varietate de probleme ale pielii. Prin intermediul acestui dispozitiv avansat, se obțin rezultate remarcabile în revitalizarea și întinerirea pielii, oferind un aspect mai tânăr și mai sănătos.

REZULTATE