Croma PhilArt – tratament cu polinucleotide

Croma PhilArt - Rejuvenarea pielii cu polinucleotide

Tratament injectabil

pentru o piele mai radiantă și mai întinerită

o terapie de sine statatoare pentru a imbunatati stralucirea pielii

Croma PhilArt - Calitatea pielii pentru frumusețe!

Calitatea pielii constituie fundamentul unui aspect estetic armonios. Prin îmbunătățirea calității pielii, impuritățile, ridurile și petele pot fi reduse, obținându-se un ten mai uniform și mai radiant. Polinucleotidele sunt aliați puternici în îmbunătățirea calității pielii. Acești compuși naturali promovează regenerarea celulară, stimulează producerea de colagen și elastină și îmbunătățesc textura și strălucirea pielii.

În plus, calitatea pielii joacă un rol crucial în tratamentele estetice. O piele bine pregătită și sănătoasă răspunde mai bine la tratamente precum augmentarea cu acid hialuronic, peelingurile chimice sau procedurile laser. Prin optimizarea calității pielii înainte de astfel de intervenții, rezultatele finale pot fi îmbunătățite, oferind o satisfacție crescută pacienților. Alege PhilArt pentru o îmbunătățire țintită a calității pielii și un aspect radiant!

Polinucleotidele sunt din ce în ce mai utilizate în medicina estetică, asigurând rezultate excelente în rejuvenarea pielii. Acești compuși, constituiți din polimeri nucleotidici, au capacitatea unică de a stimula producerea de colagen și alte proteine în piele pentru a  îmbunătăți textura, fermitatea și elasticitatea pielii. Beneficiile polinucleotidelor includ:

  • Îmbunătățirea calității generale a pielii.
  • Întârzierea degradării celulare.
  • Promovarea producției de colagen și elastină prin stimularea fibroblastelor și hidratarea eficientă a țesuturilor.

Polinucleotide: Frumusețe din interior, stimulând regenerarea celulară

Croma PhilArt este un gel injectabil format din polinucleotide cu lanț lung (PN). Polinucleotidele favorizează hidratarea pielii și captează radicalii liberi, creând astfel un mediu optim pentru creșterea fibroblastelor (celule care produc colagen). În consecință, ele favorizează producția de colagen și fibre elastice noi, stimulând regenerarea celulară proprie organismului.

Pe bază de ingrediente naturale

Polinucleotidele (PN) sunt de origine naturală și sunt derivate din pești europeni de apă dulce destinați consumului uman, cu un control deplin asupra lanțului de producție. Procesul de fabricație se bazează pe tehnologia de purificare înaltă a polinucleotidelor (PN-HPT®), ceea ce duce la un nivel superior de purificare, asigurând astfel siguranța produsului.

Siguranță și eficacitate dovedite

Polinucleotidele au un profil de siguranță și eficacitate dovedit, cu o tolerabilitate ridicată și un risc scăzut de evenimente adverse, susținut de date clinice extinse. Utilizarea lor se bazează pe mai mult de 70 de ani de cercetare și peste 100 de studii publicate și prezentate la congrese naționale și internaționale.

Produse pentru toate tipurile de piele și grupele de vârstă

PhilArt oferă o linie de produse injectabile, potrivite pentru toate tipurile de piele și grupele de vârstă. PhilArt este un tratament injectabil pentru o piele mai radiantă și mai întinerită pentru pacienții tineri și maturi, pentru utilizare pe față, gât, decolteu și mâini. PhilArt Eye este un tratament prin injectare pentru zona delicată din jurul ochilor, pentru a revigora ochii cu aspect obosit, pentru pacienții tineri și maturi. PhilArt Hair asigură revitalizarea foliculilor de păr, având ca rezultat stimularea și accelerarea creșterii părului.

Tratament injectabil

Pentru o piele mai strălucitoare și întinerită

•Ca terapie de sine stătătoare, formula combinată determină o acțiune sinergică pentru a îmbunătăți semnificativ hidratarea pielii în asociere cu stimularea fibroblastelor, având ca rezultat restaurarea sau/și
îmbunătățirea elasticității, trofismului, fermității, tonusului și aspectului pielii.

•Atenuarea vergeturilor și a cicatricilor depresate, în cadrul unor protocoale de tratament personalizate.
• Skin Enhancement Technique (SET) generează un efect sinergic și ajută la pregătirea pielii înainte de alte
proceduri estetice: laser, radiofrecvență, filler, peeling, needling și chirurgie.

Tratament injectabil

pentru stimularea acțiunii trofice și a creșterii părului

• O terapie de sine stătătoare pentru a susține revitalizarea foliculilor de păr, având ca rezultat stimularea și accelerarea creșterii părului.

• Tehnica de îmbunătățire a calității pielii (SET), pentru a genera un efect sinergic și a spori beneficiile tratamentului în combinație cu alte intervenții (biotină, acid hialuronic, carboxiterapie, terapie topică)2
și ca tratament adjuvant post-chirurgical după transplantul de păr.

Tratament injectabil

pentru revigorarea zonei perioculare

• O terapie de sine stătătoare, pentru a îmbunătăți calitatea și strălucirea pielii la persoanele mai tinere, ca tratament anti-îmbătrânire (SAU tratament preventiv) și pentru pacienții mai în vârstă, prin îmbunătățirea structurii pielii și a elasticității generale a pielii, prin agenții de bio-reactivare a pielii și remodelarea zonelor pielii cu un grad ridicat de conținut fibros.

Croma PhilArt este un produs inovator destinat rejuvenării și îmbunătățirii calității pielii, bazat pe utilizarea polinucleotidelor. Aceste polinucleotide sunt compuși naturali care ajută la stimularea regenerării celulare și producției de colagen și elastină, esențiale pentru menținerea fermității și elasticității pielii. PhilArt contribuie la hidratarea eficientă a țesuturilor și la îmbunătățirea texturii și strălucirii pielii, făcându-l un aliat puternic în combaterea semnelor îmbătrânirii și în obținerea unui aspect estetic armonios. Utilizarea produselor PhilArt poate pregăti pielea pentru diverse tratamente estetice, asigurând rezultate superioare și satisfacția pacienților.

PhilArt de la Croma poate oferi multiple beneficii pentru piele, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității și aspectului acesteia. Iată câteva dintre principalele avantaje:

  • Îmbunătățirea texturii pielii: prin stimularea producției de colagen și elastină, PhilArt ajută la netezirea și uniformizarea texturii pielii.
  • Creșterea fermității și elasticității: polinucleotidele din PhilArt contribuie la întărirea structurii pielii, făcând-o mai fermă și mai elastică.
  • Hidratarea eficientă a pielii: produsul ajută la menținerea hidratării adecvate a pielii, ceea ce este esențial pentru un aspect sănătos și radiant.
  • Regenerarea celulară: polinucleotidele promovează regenerarea celulelor pielii, accelerând procesul de reparare și reînnoire.
  • Reducerea impurităților și a ridurilor: prin îmbunătățirea calității pielii, PhilArt poate reduce apariția ridurilor fine și a impurităților, contribuind la un ten mai neted și mai tânăr.
  • Întârzierea degradării celulare: produsul poate ajuta la încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară, menținând pielea tânără și sănătoasă pentru mai mult timp.
  • Îmbunătățirea răspunsului la tratamente estetice: o piele de calitate superioară răspunde mai bine la tratamente estetice precum injecțiile cu acid hialuronic, peelingurile chimice sau procedurile laser, ducând la rezultate mai bune și mai durabile.

De ce Croma PhilArt

Polinucleotidele utilizate în PhilArt sunt compuși naturali care se integrează armonios în procesele biologice ale pielii, minimizând riscul de reacții adverse.

PhilArt ajută la stimularea producției de colagen și elastină, esențiale pentru menținerea fermității, elasticității și tinereții pielii.

Polinucleotidele sunt lanțuri lungi de nucleotide, care sunt unitățile de bază ale acizilor nucleici, precum ADN și ARN. Ele joacă un rol esențial în regenerarea și repararea celulară. În contextul tratamentelor estetice, polinucleotidele sunt utilizate pentru a îmbunătăți calitatea pielii și a încetini procesele de îmbătrânire.

Cum opresc polinucleotidele îmbătrânirea pielii

Stimularea regenerării celulare: polinucleotidele promovează reînnoirea celulară, ajutând la înlocuirea celulelor vechi și deteriorate cu celule noi și sănătoase. Acest proces contribuie la menținerea unui aspect tânăr al pielii.

Stimularea producției de colagen și elastină: colagenul și elastina sunt proteine esențiale pentru menținerea fermității, elasticității și structurii pielii. Polinucleotidele stimulează fibroblastele, celulele responsabile pentru producerea acestor proteine, contribuind la o piele mai fermă și mai elastică.

Îmbunătățirea hidratării pielii: polinucleotidele ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare în piele, ceea ce este crucial pentru sănătatea și aspectul său tânăr. O piele bine hidratată este mai puțin predispusă la formarea ridurilor și a liniilor fine.

Întârzierea degradării celulare: prin protejarea și repararea celulelor pielii, polinucleotidele pot încetini procesele de degradare celulară care apar odată cu înaintarea în vârstă. Acest lucru ajută la menținerea pielii într-o stare sănătoasă și la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire.

Efect antiinflamator: polinucleotidele au și proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la calmarea și repararea pielii afectate de inflamații sau iritații, contribuind astfel la un aspect mai sănătos și mai tânăr.

Prin aceste mecanisme, polinucleotidele pot contribui semnificativ la încetinirea proceselor de îmbătrânire a pielii, menținând-o sănătoasă, fermă și radiantă pentru o perioadă mai lungă de timp.

O piele sănătoasă și bine hidratată răspunde mai bine la tratamente estetice precum injecțiile cu acid hialuronic, peelingurile chimice sau procedurile laser, asigurând rezultate superioare și mai durabile.

Tratamentul contribuie la o textură mai netedă și la o hidratare eficientă a pielii, aspecte esențiale pentru un ten sănătos și radiant. Polinucleotidele promovează regenerarea celulară, accelerând procesul de reparare și reînnoire a pielii, ceea ce duce la un aspect mai tânăr și mai proaspăt. PhilArt poate ajuta la reducerea ridurilor fine și a impurităților, contribuind la un ten mai neted și mai uniform.

Tratamentul ajută la întârzierea proceselor de degradare celulară, menținând pielea tânără și sănătoasă pentru mai mult timp. Prin îmbunătățirea vizibilă a calității pielii și a răspunsului acesteia la alte intervenții estetice, pacienții sunt mulțumiți de rezultatele obținute.

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de CROMA PHILART:

Ce este PhilArt de la Croma?

PhilArt de la Croma este un produs destinat rejuvenării pielii, bazat pe utilizarea polinucleotidelor care stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățind astfel textura, fermitatea și elasticitatea pielii.

Cum funcționează polinucleotidele în tratamentul PhilArt?

Polinucleotidele sunt compuși naturali care stimulează regenerarea celulară și producerea de colagen și elastină, contribuind la repararea și reînnoirea pielii, ceea ce duce la o piele mai fermă și mai elastică.

Ce beneficii oferă PhilArt pentru piele?

PhilArt îmbunătățește textura și fermitatea pielii, crește elasticitatea, hidratează eficient țesuturile, promovează regenerarea celulară și reduce ridurile și impuritățile, rezultând un ten mai uniform și radiant.

Este PhilArt potrivit pentru toate tipurile de piele?

Da, PhilArt este formulat pentru a fi potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi utilizat în siguranță de către majoritatea pacienților, datorită componentelor sale naturale.

Cât de des trebuie să se efectueze tratamentele cu PhilArt?

Frecvența tratamentelor poate varia în funcție de nevoile individuale ale pielii și de recomandările specialistului, dar de obicei se recomandă mai multe sesiuni la intervale regulate pentru rezultate optime.

Ce rezultate pot aștepta după tratamentul cu PhilArt?

Pacienții pot aștepta o îmbunătățire vizibilă a calității pielii, cu o textură mai netedă, riduri reduse, piele mai fermă și elastică, și un ten mai radiant și uniform.

Există efecte secundare asociate cu tratamentul PhilArt?

PhilArt are un profil de siguranță ridicat, dar, ca în cazul oricărui tratament estetic, pot apărea efecte secundare minore, cum ar fi roșeața sau umflarea temporară, care dispar de obicei în câteva zile.

Cum trebuie pregătită pielea înainte de un tratament cu PhilArt?

Pielea trebuie să fie curată și fără machiaj înainte de tratament. Specialistul poate oferi recomandări suplimentare pentru pregătirea optimă a pielii.

Poate PhilArt fi combinat cu alte tratamente estetice?

Da, PhilArt poate fi combinat cu alte tratamente estetice precum injecțiile cu acid hialuronic, peelingurile chimice sau procedurile laser pentru a maximiza rezultatele și a îmbunătăți aspectul general al pielii.