Ultherapy

Ultherapy – este singura procedura non invaziva aprobata clinic FDA pentru liftingul fetei, gatului si decolteului.

Este singurul tratament non-invaziv dovedit clinic ce îmbunatateste liniile si ridurile decolteului. Ultherapy va poate ajuta sa obtineti un aspect intinererit, de la frunte pana la piept. Atat barbatii cat si femeile pot experimenta beneficiile Ultherapy:

  • Non-chirurgical
  • Fara perioada de recuperare
  • Reface reteaua de colagen
  • Rezultate naturale
  • Un singur tratament
  • Ultrasunete sigure si eficiente

Ultherapy actioneaza pe baza tehnologiei cu ultrasunet focusat si cu ajutorul ei se pot obtine rezultate comparabile cu interventiile chirurgicale. Diferenta dintre Ultherapy si orice alta procedura invaziva este ca aceasta nu lezeaza suprafata pielii (vezi imaginea de mai jos).

Aceasta energie initiaza un raspuns natural in organism ce stimuleaza cresterea de tesut nou si reface reteaua de colagen. Unii pacienti vad un rezultat imediat dupa tratament, dar efectele reale apar dupa 2-3 luni, pe masura ce reteaua de colagen se reface iar pielea devine mai ferma, vizibil imbunatatita.

Cum functioneaza tratamentul ULTHERAPY

Spre deosebire de lasere, radiofrecventa sau alte tehnologii, Ultherapy livreaza energia, temperatura, cu precizie la nivele optime ale pielii, fara a leza epidermul.

De asemenea, unic pentru Ultherapy este utilizarea de imagistica cu ultrasunete, ce permite doctorilor sa vada straturile de tesut pe care le trateaza, asigurandu-se ca energia este livrata eficient si sigur acolo unde este nevoie.

Desi Ultherapy nu are rezultatele unui lifting facial, este o alternativa non-invaziva pentru pacientii care nu vor o interventie chirurgicala si isi doresc sa obtina rezultate naturale pe termen lung.

Dovedit stiintific – stimuleaza productia de colagen

Datele dintr-un studiu unic Ultherapy®, In care pacienti reali au primit un tratament Ultherapy pe o singura parte a fetei, au aratat o creștere cantitativa a productiei de colagen de 1,4 ori mai mare. In mod specific pentru tipurile de colagen I și III – tipurile cele mai frecvent afectate de imbatranire – rata productiei de colagen pe partea tratata cu Ultherapy a fost de 21-68 % mai mare comparativ cu partea netratata.

Ce este unic la ULTHERAPY

Ultherapy este singurul tratament estetic non-invaziv:

  • aprobat de FDA pentru liftingul fetei, gatului si decolteului.
  • aprobat FDA pentru tratamentul decolteului.
  • aprobat FDA pentru imagini ecografice cu tesutul in timpul tratamentului.

Durata tratamentului va depinde de zona tratata si de planul de tratament individual. O procedura a fetei si a gatului dureaza 60-90 de minute, in timp ce un tratament pentru piept dureaza aproximativ 30 de minute.

Dupa o procedura de Ultherapy va puteti relua activitatile normale imediat, fara sa fie nevoie sa urmati masuri speciale post-tratament.

Este posibil sa vedeti un anumit efect initial, dar rezultatele finale vor avea loc pe parcursul a 2-3 luni, cand colagenul este refacut. Pe masura ce pielea continua sa imbatraneasca, viitoarele tratamente aplicate o pot ajuta sa tina pasul cu procesul natural de imbatranire. Este dovedit stiintific ca Ultherapy creste productia de colagen din piele, fapt ce poate mari gradul de incredere a pacientilor in aceasta procedura.

Pe masura ce ultrasunetele sunt livrate, veti simti mici intepaturi depozitate la adancimi precise, indicand faptul ca energia a fost absorbita in tesut si procesul de construire a colagenului a inceput. Nivelul de disconfort este minim si dureaza doar cat timp energia este livrata.

Procedura Ultherapy aprobata FDA a fost folosita in conditii de siguranta in peste 680.000 de tratamente in intreaga lume, în domeniul medical pentru mai mult de 50 de ani. In plus, fiecare doctor sau terapeut Ultherapy are parte de un training procedural extins astfel incat sa va puteti simti increzator in alegerea Ultherapy.

Este posibil sa apara roseata pentru cateva ore dupa procedura si sa experimentati o usoara tumefiere a zonei cateva zile. Furnicaturile / sensibilitatea la atingere pentru cateva saptamani dupa procedura, sunt de asemeana posibile. Rar pot aparea vanatai sau amorteala, pe care medicul le va discuta personal cu dumneavoastra.