Despre Noi

Dermaspa este departamentul antiaging al Institutului Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu – centru de excelenta în dermatologie, medicina antiaging, estetica, implant de par si tratamente laser. Clinica este dotata cu tehnologie de exceptie pentru investigatiile si tratamentele pielii si parului si reuneste toate metodele moderne de stimulare a mecanismelor naturale de regenerare si remodelare faciala si corporala, permitând reintegrarea sociala imediata a pacientului.

Dr. Irinel Nedelcu

MEDIC PRIMAR DERMATOLOG DOCTOR ÎN STIINTE MEDICALE

Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelenta în dermatologie, dermato estetica, implant de par si tratamente laser chirurgicale si estetice încununeaza 20 de ani de activitate in domeniu.

Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei romanesti, asociaza activitatea clinica din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic si al tratamentelor anti-aging din cadrul institutului pe care-l conduce alaturi de sotia sa, Ana Maria Nedelcu.

În activitatea stiintifica si de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul si tratamentul afectiunilor parului”, este membru în comitetul de conducere a Societatii Romane de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie si al Societatii Internationale de Chirurgie pentru Restaurarea Parului.

Ana Maria Nedelcu

Institutul Dermato Estetic

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician cu multiple specializari în proceduri cosmetice si anti-aging de avangarda. Dotat cu tehnologie de exceptie pentru investigatiile si tratamentele pielii si parului, Institutul reuneste toate metodele moderne de stimulare a mecanismelor naturale de regenerare si remodelare faciala si corporala (radiofrecventa, tehnologii laser, ultherapy, infrarosu, mezoterapie, PRP, microneedling, etc.) permitand reintegrarea sociala imediata a pacientului.

“Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic în abordarea holistica a îngrijirii pielii. Abordarea complexa a procedurilor de înfrumusetare si întinerire permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical cosmetic, în siguranta deplina si fara întreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului”.

Oferim pacientilor tratamente elaborate non sau minim invazive eficiente, pentru tratarea laxitatii cutanate, refacerea conturului facial, eliminarea barbiei duble, lifting nechirurgical cu ultrasunete microfocusate ghidate ecografic – Ultherapy, tratamentul acneei, porilor dilatati, cuperozei si hiperpigmentarii, epilare definitiva, tratamentul grasimii localizate, tratamente pentru stimularea cresterii parului si transplant de par. Practic, acoperim toate nevoile, in siguranta deplina, tratamentele fiind efectuate de o echipa de medici dermatologi de renume international si esteticieni supraspecializati, cu tehnologie de exceptie pe plan mondial.

Fondatori: Ana Maria Nedelcu si Dr. Irinel Nedelcu

Institut

Cum te putem ajuta

Pielea ta este unica

Consiliere de specialitate

Pentru o investiție moderată de timp și bani te invit să ne vizitezi la Dermaspa în cadrul Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu unde vei beneficia de screening computerizat al pielii cu tehnologia VISIA si consultanță pentru alegerea inteligentă a produselor tale de îngrijire, dar și a procedurilor dermato-estetice optime pentru tenul tău.

Testimoniale

Parerea pacientilor

Ioana R.

“Tratamentele estetice facute la Ana Maria Nedelcu au sters cativa ani de pe chipul meu. Sunt impresionata de rezultatele obtinute, la fel si familia si prietenii mei. Nu am avut niciodata pana acum o rutina mai corecta de ingrijire a pielii. Recomand cu incredere!”

Ioana R.

Violeta N.

“Eu chiar ador acest loc. Personalul este prietenos și bine informat și mă simt atât de confortabil să vin aici! Mulțumesc!”

Violeta N.

Ioana L.

“Cea mai bună experiență avuta vreodată intr-o clinica de dermatologie si estetica. Am avut mai multe intervenții chirurgicale la alți câțiva medici înainte de Dr. Irinel Nedelcu, dansul a depășit toate așteptările mele. Mulțumiri din suflet!”

Ioana L.

Look Your Best

healthy & beautiful skin for life

Voi crea special pentru tine un protocol personalizat, ce va combina produse și tratamente care îți vor duce treptat pielea la cel mai înalt nivel calitativ posibil.
Programare

Urmareste-ne pe Instagram