Despre Noi

Dr. Irinel Nedelcu, medic primar dermato venerolog, doctor în științe medicale. Din 1997 este conducătorul primei clinici de tricologie și implant de păr propriu din România.

Din 2003 – experiență elaborată în tratamente regenerative, laser și dispozitive bazate pe energie, cu rezultate remarcabile publicate și apreciate la conferințe de specialitate.

Membru al Comitetului Director al Societății Române de Dermatologie.

Vicepreședintele Societății Române de Lasere în Medicină și Chirurgie

Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelență în dermatologie, dermato estetică, implant de păr și tratamente laser chirurgicale și estetice încununează peste 25 de ani de activitate în domeniu.

Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei românești, asociază activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor anti-aging din cadrul institutului pe care-l conduce alături de soția sa, Ana Maria Nedelcu. Este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie și al Societății Internaționale de Chirurgie pentru Restaurarea Părului.

Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din România, dezvoltă tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. Implantul de păr propriu, efectuat în urma evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

De peste 15 ani a implementat tehnici de regenerare prin activarea mecanismelor celulare ale organismului, cu implicații deosebite în tratamentele anti-aging, de înfrumusețare și de regenerare a părului, ca prim pas în obținerea unor rezultate excelente, pe termen lung.

Ana Maria Nedelcu

Institutul Dermato Estetic

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician cu multiple specializari în proceduri cosmetice si anti-aging de avangarda. Dotat cu tehnologie de exceptie pentru investigatiile si tratamentele pielii si parului, Institutul reuneste toate metodele moderne de stimulare a mecanismelor naturale de regenerare si remodelare faciala si corporala (radiofrecventa, tehnologii laser, ultherapy, infrarosu, mezoterapie, PRP, microneedling, etc.) permitand reintegrarea sociala imediata a pacientului.

“Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic în abordarea holistica a îngrijirii pielii. Abordarea complexa a procedurilor de înfrumusetare si întinerire permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical cosmetic, în siguranta deplina si fara întreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului”.

Oferim pacientilor tratamente elaborate non sau minim invazive eficiente, pentru tratarea laxitatii cutanate, refacerea conturului facial, eliminarea barbiei duble, lifting nechirurgical cu ultrasunete microfocusate ghidate ecografic – Ultherapy, tratamentul acneei, porilor dilatati, cuperozei si hiperpigmentarii, epilare definitiva, tratamentul grasimii localizate, tratamente pentru stimularea cresterii parului si transplant de par. Practic, acoperim toate nevoile, in siguranta deplina, tratamentele fiind efectuate de o echipa de medici dermatologi de renume international si esteticieni supraspecializati, cu tehnologie de exceptie pe plan mondial.

Fondatori: Ana Maria Nedelcu si Dr. Irinel Nedelcu

Institut

Cum te putem ajuta

Pielea ta este unica

Consiliere de specialitate

Pentru o investiție moderată de timp și bani te invit să ne vizitezi la Dermaspa în cadrul Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu unde vei beneficia de screening computerizat al pielii cu tehnologia VISIA si consultanță pentru alegerea inteligentă a produselor tale de îngrijire, dar și a procedurilor dermato-estetice optime pentru tenul tău.

Testimoniale

Parerea pacientilor

Ioana R.

“Tratamentele estetice facute la Ana Maria Nedelcu au sters cativa ani de pe chipul meu. Sunt impresionata de rezultatele obtinute, la fel si familia si prietenii mei. Nu am avut niciodata pana acum o rutina mai corecta de ingrijire a pielii. Recomand cu incredere!”

Ioana R.

Violeta N.

“Eu chiar ador acest loc. Personalul este prietenos și bine informat și mă simt atât de confortabil să vin aici! Mulțumesc!”

Violeta N.

Ioana L.

“Cea mai bună experiență avuta vreodată intr-o clinica de dermatologie si estetica. Am avut mai multe intervenții chirurgicale la alți câțiva medici înainte de Dr. Irinel Nedelcu, dansul a depășit toate așteptările mele. Mulțumiri din suflet!”

Ioana L.

Look Your Best

healthy & beautiful skin for life

Voi crea special pentru tine un protocol personalizat, ce va combina produse și tratamente care îți vor duce treptat pielea la cel mai înalt nivel calitativ posibil.
Programare

Urmareste-ne pe Instagram