Elle a încercat – BIOJUVE

Dacă mă întrebai acum câteva luni ce brand de skincare ți-aș recomanda pentru tenul matur, ti-aș fi zis fără să stau pe gânduri: Zo Skin Health! Acum, mai adaug pe lista asta și numele lui Biojuve, o companie care, deși a fost lansată doar de un an, a reușit să atragă atenția medicilor dermatologi din întreaga lume.

de Gabriela Calitoiu

Și asta pentru că are o abordare nouă, ce vizează în mod exclusiv echilibrarea microbiomului pielii. Bref, specialiștii Biojuve au ajuns la concluzia că factorii de mediu, îngrijirea agresivă, dar și anumite produse de make-up perturbă microbiomul pielii, ceea ce duce la o îmbătrânire accelerată a pielii. Tocmai de aceea, au creat o gamă de îngrijire bogată în proteine derivate din microbi, probiotice și metaboliți cu efect antiinflamator, care echilibrează diversitatea microbiomului.

În doar două săptămâni, tenul meu a căpătat mai multă luminozitate, iar ridurile fine au început să fie estompate. După doar două săptămâni, tenul meu a căpătat mai multă luminozitate, iar ridurile fine au început să fie estompate. Tenul e mai uniform, are o textură mai netedă și parcă e mai bine hidratat. Cel mai tare m-a impresionat însă faptul că nu mi s-au mai dilatat porii și pielea nu mi s-a mai îngrășat în zona T, iar roșeața a fost redusă considerabil. (disponibil pe www.skinshop.ro)

Leave a comment