Tratament Lumixa®

Cum funcționează Lumixa?

Tratament Lumixa – funcționează pe baza fototerapiei inovatoare în cadrul unei proceduri ce permite efectuarea tratamentelor pe bază de energie luminoasă fluorescentă (FLE). Lumixa actioneaza prin fotobiomodulare: stimulii luminoși activează procesele biologice și mecanismele de regenerare ale pielii.

Lumixa funcționează ca un booster de colagen, ajutând la stimularea producției de colagen în piele. Prin intermediul formulei sale inovatoare, Lumixa contribuie la îmbunătățirea fermității, elasticității și texturii pielii, oferind rezultate vizibile în reducerea semnelor de îmbătrânire și obținerea unui aspect tânăr și radiant.

Tratamentele Lumixa reprezintă o soluție avansată, rapidă și confortabilă, care utilizează puterea Energiei Luminoase Fluorescente (FLE) pentru prevenirea și corectarea semnelor de îmbătrânire inflamatorie și intrinsecă.

Lumixa folosește un gel topic dezvoltat de FB Dermatology, creatorii Kleresca, care conține un fluorofor cu un profil energetic activat în prezența unei lumini LED albastre cu lungimea de undă între 415nm și 465nm. Gelul Lumixa activat transformă lumina albastră în Energia Luminoasă Fluorescentă (FLE), stimulând mecanismele de reparare ale pielii la nivel celular.

Tratamentele cu Lumixa stimulează fibroblaștii să producă mai mult colagen, având ca rezultat îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și acționând asupra semnelor intrinseci de îmbătrânire prin reactivarea matricei cutanate.

Beneficiile utilizării Lumixa sunt impresionante. Această terapie inovatoare ajută la reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și diminuarea imperfecțiunilor precum petele pigmentare sau acneea. De asemenea, Lumixa are un efect calmant și antiinflamator asupra pielii, reducând roșeața și iritațiile.

Tratamentul cu Lumixa este non-invaziv și nedureros și se poate realiza în siguranță pe timp de vară. Astfel, poți beneficia de rezultate vizibile și de lungă durată într-un mod sigur și eficient.

La ce rezultate să te aștepți

Tratamentele Lumixa sunt destinate prevenirii și corectării semnelor de inflamație și îmbătrânire intrinsecă:

1  Stimulează mecanismele de regenerare ale pielii
2  Întărește mecanismele naturale de apărare
3  Îmbunătățirea strălucirii naturale
4  Efect anti-roșeață
5  Stimulează producția de colagen

Protocolul de tratament

Protocolul standard prevede efectuarea unei ședințe săptămânal, timp de 5 săptămâni. Tratamentele Lumixa sunt non-invazive și pot fi aplicate pe tot parcursul anului. Recuperarea este imediată și machiajul poate fi aplicat imediat după ședință.

Pentru fiecare indicație sau problemă a pielii se aplică un gel specific. Gelul rămâne pe suprafața pielii și nu este absorbit.

Gelul se activează cu o lampă LED timp de 10-20 de minute.

Gelul strălucește și produce energie luminoasă fluorescentă care pătrunde în piele și stimulează celulele.

Tratament Lumixa – utilizează energia luminoasă fluorescentă pentru a activa procesele de regenerare ale pielii la nivel celular, fără a produce daune sau disconfort semnificativ. Prin stimularea fibroblastelor, Lumixa crește producția de colagen și susține reînnoirea celulelor pielii, astfel îmbunătățind fermitatea, elasticitatea și aspectul general al pielii.

Tratamentul Lumixa – oferă rezultate vizibile și multiple beneficii pentru piele, cum ar fi reducerea ridurilor și a liniilor fine, îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii, diminuarea petelor, precum și obținerea unui aspect sănătos și radiant. Fiind un tratament neinvaziv și nedureros, pacienții pot reveni imediat la activitățile lor obișnuite, fără perioade lungi de recuperare.

Tratamentul Lumixa este disponibil la Dermaspa, în cadrul Institutului Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu. Se adresează celor care doresc să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii lor și este potrivit pentru bărbați și femei de toate tipurile de piele, inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibilă. Tratamentul Lumixa poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale tenului fiecărei persoane și de recomandările pe care le oferim în clinica noastră ulterior analizei pielii Visia.

Lumixa este o procedură sigură și eficientă pe timp de vară și poate fi o opțiune excelentă pentru a menține și îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii pe durata sezonului cald. Nu este fotosensibilizantă, nu necesită timp de recuperare și poate fi adaptată pentru a trata diverse probleme ale pielii care pot fi exacerbate în timpul verii, cum ar fi rozaceea, acneea sau pierdere a elasticității pielii.

Recomandăm utilizarea protecției solare adecvate, în special dacă pielea voastră este sensibilă sau predispusă la arsuri solare. De altfel, așa cum am spus întotdeauna, indiferent de vreme sau anotimp, sau dacă se urmează sau nu anumite tratamente cosmetice, protejarea pielii de expunerea la soare este cel mai important lucru: atât pentru menținerea sănătății acesteia cât și pentru prevenirea deteriorărilor cauzate de radiațiile ultraviolete.