BIOJUVE – Skin Biom Care – in premiera in Romania

Descoperă secretul unui ten perfect cu produsele BIOJUVE

in premiera în România

Skin Biom Care

În zilele noastre, sănătatea pielii se confruntă cu un dilemă modernă. Factori precum genetica, mediul înconjurător, machiajul, vârsta, patogenii și multe altele perturbă mediul complex al biomului pielii, accelerând semnele vizibile ale îmbătrânirii. Prin Biojuve, se deschide o oportunitate semnificativă. Pielea noastră adăpostește microorganisme native, cum ar fi anumite tulpini de C. acnes, care au capacitatea de a ajuta la repararea, restaurarea și rejuvenarea biomului pielii.
Aceste microorganisme pot juca un rol esențial în menținerea și îmbunătățirea sănătății pielii, oferindu-ne oportunitatea de a aborda problemele de sănătate ale pielii dintr-o perspectivă nouă și inovatoare. Prin înțelegerea și susținerea echilibrului natural al biomului pielii, putem să ne îndreptăm spre metode mai naturale și mai eficiente de îngrijire a pielii, care să promoveze nu doar o piele frumoasă la exterior, ci și o fundație sănătoasă la interior. Această abordare ne oferă șansa de a încetini semnele îmbătrânirii și de a reda pielii un aspect mai tânăr și mai vibrant, valorificând forța și potențialul propriului nostru corp.

Imbunătățește-ți microbiomul cu BIOJUVE™, un regim de îngrijire de două ori pe zi, conceput pentru a optimiza sănătatea pielii. Toate produsele BIOJUVE lucrează sinergic pentru a spori performanța unică a tehnologiei vii Xycrobe™, ajutând pielea să-și atingă potențialul maxim.

BIOJUVE™

Skin Biom Care – in premiera in Romania
Regândește modul în care ai grijă de pielea ta
Biojuve reprezintă o inovație științifică care optimizează sănătatea pielii la suprafață și în profunzime

Descoperă tehnologia

BIOJUVE – Skin Biome Care

Folosind o tehnologie unică în lume, clinic dovedită, a microbilor vii numită Tehnologia Xycrobe™, BIOJUVE optimizează sănătatea pielii pentru o gamă largă de probleme legate de îmbătrânirea acesteia. Rezultatele studiilor clinice arată o îmbunătățire semnificativă a aspectului texturii, tonului pielii, liniilor fine, ridurilor și fotodeteriorării pe toate tipurile de piele.
Integrând Tehnologia Xycrobe™ în rutina zilnică de îngrijire a pielii, BIOJUVE deschide calea către o nouă eră în domeniul sănătății cutanate. Această abordare revoluționară permite nu doar combaterea efectelor vizibile ale îmbătrânirii, dar și promovarea unui mediu sănătos pentru microbiomul pielii, esențial pentru menținerea unei piele vibrante și pline de viață.
Prin susținerea și îmbunătățirea echilibrului natural al pielii, BIOJUVE evidențiază importanța unei abordări holistice în îngrijirea pielii. Acest nou capitol în știința pielii ne înarmează cu puterea de a restaura frumusețea naturală a pielii, oferind o soluție sustenabilă și eficientă pentru combaterea semnelor de îmbătrânire. Înarmat cu Tehnologia Xycrobe™, BIOJUVE reprezintă viitorul îngrijirii pielii, unde inovația întâlnește natura pentru a dezvălui cel mai bun potențial al pielii noastre.

BIOJUVE ofera Bioesențiale™ 24/7

Tehnologia Xycrobe furnizează Bioesențiale puternice 24 / 7 , incluzând proteine, acizi grași, polipeptide și antioxidanți. Acestea contribuie la susținerea unui mediu sănătos al pielii, luptă împotriva stresorilor oxidativi, promovează o hidratare adecvată a pielii, calmează pielea, diminuează aspectul eritemului și ajută la echilibrarea producției de sebum.
Prin această livrare constantă de Bioesențiale, Tehnologia Xycrobe asigură că pielea este hrănită și protejată continuu, indiferent de momentul zilei sau de condițiile externe. Acest flux neîntrerupt de nutrienți vitali este cheia pentru o piele care nu doar arată bine, ci se și simte sănătoasă, reflectând o frumusețe interioară care radiază în exterior.
În contextul în care pielea este zilnic expusă la numeroși factori de stres, capacitatea de a oferi o îngrijire continuă devine esențială. Tehnologia Xycrobe reprezintă o inovație remarcabilă în acest sens, permițând o abordare proactivă și preventivă în îngrijirea pielii. Prin promovarea echilibrului și sănătății pielii la un nivel profund, această tehnologie oferă o soluție de durată pentru menținerea unei pieli tinere și vibrante.
Astfel, BIOJUVE cu Tehnologia Xycrobe transformă modul în care abordăm îngrijirea pielii, oferind un sistem complet care lucrează neîntrerupt pentru a asigura că pielea rămâne în cel mai bun stadiu posibil de sănătate și frumusețe. Această abordare holistică și inovatoare deschide noi orizonturi în îngrijirea personalizată a pielii, stabilind un nou standard în domeniul sănătății cutanate.

Produsele Biojuve sunt disponibile la comandă online pe Skinshop.ro!

BIOJUVE™ CONDITIONING CLEANSE – oferă un nivel echilibrat de curățare pentru toate tipurile de piele, fără a fi aspru sau a descuama pielea. Ajută zonele uscate/grase ale pielii să se simtă mai echilibrate pe parcursul zilei, lăsând pielea moale, catifelată și bine hidratată.

BIOJUVE™ BIOME SUPPORT COMPLEX – această cremă eficientă este un pas suplimentar în rutina de dimineață BIOJUVE, ajutând la îmbunătățirea fermității și hidratarea ușoară a pielii.

BIOJUVE™ HYDRATING BARRIER CREAM – NORMAL TO OILY susține apărarea naturală a pielii împotriva expunerii la factorii de mediu, pregătește pielea pentru aplicarea machiajului și lasă pielea mai netedă, hidratată și bine echilibrată.

BIOJUVE™ HYDRATING BARRIER CREAM – NORMAL TO DRY – sustine apărarea naturală a pielii împotriva expunerii la factorii de mediu, pregătește pielea pentru aplicarea machiajului și lasă pielea mai netedă, hidratată și bine echilibrată.

BIOJUVE™ LIVING BIOME ESSENTIALS DUO – tehnologia cu microbi vii a fost concepută pentru a îmbunătăți aspectul ridurilor profunde, al liniilor fine, al texturii, al tonusului, al fotodeteriorării și al unui ten general tern și lipsit de strălucire prin îmbunătățirea microbiomului pielii și optimizarea sănătății pielii.

Datorită faptului că BIOJUVE reprezintă o nouă abordare științifică în domeniul sănătății pielii, este posibil să aveți întrebări. Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de BIOJUVE:

Cum funcționează BIOJUVE?

BIOJUVE este alimentat de tehnologia Xycrobe, care livrează Bioesențiale puternice non-stop pentru a optimiza sănătatea pielii, adresându-se unei game largi de preocupări legate de îmbătrânirea pielii. Aceste Bioesențiale, cum ar fi proteinele, acizii grași, polipeptidele și antioxidanții, ajută la susținerea unui mediu sănătos al pielii, combat stresorii oxidativi, promovează o hidratare adecvată a pielii, calmează pielea, reduc aspectul eritemului și ajută la echilibrarea producției de sebum.

De ce ar trebui să folosesc BIOJUVE?

Optimizarea microbiomului viu al pielii este cea mai eficientă metodă de a îmbunătăți sănătatea și vitalitatea pielii. Spre deosebire de produsele de îngrijire a pielii tradiționale, Xycrobele din BIOJUVE trăiesc și prosperă atât la suprafața pielii, cât și în profunzimea foliculilor de păr, promovând sănătatea și vitalitatea pielii 24/7.

Cât de repede pot vedea rezultate?

Toate punctele finale măsurate în studiul clinic BIOJUVE au arătat rezultate vizibile în doar o săptămână, cu îmbunătățiri semnificative continue pe parcursul a 8 săptămâni.* *Rezultatele pot varia.

Ce îmbunătățiri pot observa cu BIOJUVE?

BIOJUVE a demonstrat clinic îmbunătățiri semnificative în aspectul texturii, tonului, liniilor fine, ridurilor și fotodeteriorării.

Există preocupări de siguranță asociate cu produsele BIOJUVE?

Nu, în studiul clinic BIOJUVE nu au fost raportate reacții adverse.

Xycrobele se spală când îmi curăț fața?

Unul dintre avantajele Xycrobelor este că acestea trăiesc și prosperă în profunzimea foliculilor de păr. Deși unele Xycrobe care nu s-au ancorat încă de piele pot fi îndepărtate prin spălare, altele care s-au ancorat și trăiesc în profunzimea foliculilor de păr vor rămâne intacte. În toate cazurile, Xycrobele se vor reînnoi în fiecare noapte odată ce Serul Esențial pentru Biome Viu este aplicat pe piele.

REZULTATE