VISIA – Analiza computerizata a tenului si consiliere estetica

VISIA SKIN ANALYSIS

In cadrul consultatiilor de specialitate sau inainte de a efectua o procedura, este esential sa avem o analiza obiectiva a pielii, pentru a identifica nevoile reale si pentru a oferi un program corect de ingrijire si tratament, atat acasa, cat si in clinica. Astfel, pacientii nostri beneficiaza de screening computerizat VISIA® de generația a 7-a, cel mai performant sistem digital de analiza computerizata a pielii, ce oferă o experiență superioară în consultațiile estetice și de îngrijire a pielii.

VISIA simplifică foarte mult procesul de imagistică, datorită noului modul capabil să efectueze rotiri în jurul pacientului, reușind să capteze astfel imagini de foarte bună calitate din orice unghi – modulul de captare rotativ captează cu ușurință vederi faciale din stânga, dreapta și frontal. Software-ul actualizat permite captarea mai rapidă a imaginilor, clasificând automat tipul de piele și detectând caracteristici faciale unice. De asemenea, sistemul de poziționare în mai multe puncte de la VISIA și suprapunerea imaginilor live facilitează capturarea unor imagini perfect înregistrate care ajută la documentarea progresului în timp. Fotografiile de înalta rezolutie permit studierea in detaliu a parametrilor vizibili si invizibili de la nivelul epidermului si dermului, riduri, pete, textura, pori, fotoimbatranire, petele induse de expunerea prelungita la soare- UV Spot, zonele rosii. Red Areas- Zonele rosii prezinta o potentiala varietate de afectiuni, cum ar fi acneea, diverse inflamatii, rosceea sau venele in panza de paianjen. Vasele de sange si hemoglobina continute in dermul papilar, confera acestor structuri culoarea lor rosie, care este detectata de tehnologia RBX. Analiza este noninvaziva si ofera rezultate imediat.

Vizualizam suprafata pielii in 3D, identificam atat ridurile fine cat si cele profunde, studiem textura si adancimea lor, pentru a alege tratamentul optim.

Marim zonele pentru examinare atenta a unor caracteristici specifice pielii.

Simulam procesul de imbatranire cu aproximativ 7 ani, pentru a observa evolutia, inclusiv a petelor si a ridurilor. Tehnologia RBX asigura o vizualizare extraordinara a melaninei si a conditiilor vasculare.

Analiza exclusiva a genelor, a lungimii si densitatii acestora, si evaluam rezultatele tratamentelor.

Toate aceste aspecte sunt abordate si tratate diferit, cu diverse dispozitive, cum ar fi laser si lumina intens pulsata, PRP, mezoterapie, microneedling, radiofrecventa, peelinguri chimice etc.

Sistemul evalueaza rezultatele tratamentelor si urmarim progresul , oferindu-le pacientilor un plus de siguranta. Aceasta analiza este utila pentru a documenta aspecte vizibile si invizibile cu ochiul liber, dar si pentru a monitoriza eficient evolutia pacientului, cu poze standardizate inainte si dupa procedura. Oferim pacientilor rapoarte usor de inteles, personalizate. Rapoartele includ imaginile capturate, recomandari de tratament, atat in clinica, cat si acasa.

Fie ca va doriti un program de ingrijire acasa, corect si personalizat conform nevoilor dvs, sau aveti nevoie de diverse proceduri dermato estetice, screening-ul computerizat al fetei este un prim pas esential.

Analiza și evaluarea vizuală

 

A.I. WRINKLE ALGORITHM

Noul algoritm de riduri îmbunătățește semnificativ detectarea și acuratețea liniilor fine și a ridurilor.

TON SEPIA UV NOU

Tonul opțional sepia pentru afișarea imaginilor UV.

POZIȚIONAREA LINIILOR

Previzualizarea opțională a grilei ajută la poziționarea pacientului și repetabilitatea fotografiilor.

SIMULARE TRATAMENTE INJECTABILE

Simularea tratamentelor injectabile poate fi aplicată la gradul dorit pentru fiecare regiune a feței.

SIMULARE AVANSATĂ A ÎMBĂTRÂNIRII

Permite simularea îmbătrânirii de la vârsta actuală până la 80 de ani.

TRUSKIN AGE®

Determină starea generală a pielii și vârsta reală a pielii pacientului, o caracteristică revoluționară ce faciliteaza alegerea tratamentului optim.

TEHNOLOGIE RBX® ACTUALIZATĂ

Tehnologia actualizată RBX® oferă o vizualizare mai rafinată a melaninei de sub suprafața pielii precum și a afecțiunilor vasculare.

ANALIZA GENELOR

Evaluează rezultatele tratamentelor de îmbunătățire a genelor cu rapoarte numerice și vizualizări grafice.

INSTRUMENT DE LUPĂ

Se poate mări, extinde sau micșora orice zonă vizată a imaginii.

3D VIEWER

Vizualizăm suprafața pielii în 3D, din orice unghi, redată în tonul natural al pielii.

SIMULAREA PROCESULUI DE ÎMBĂTRÂNIRE

Simulăm procesul de îmbătrânire pentru a arăta vârsta peste 5-7 ani, precum și afectarea produsă de pete sau riduri.

DETECȚIA TIPULUI DE PIELE

Detectarea automată a tipului de piele pentru procesarea eficientă a imaginii și analiza caracteristicilor.

VISIA – Tu știi care este vârsta reală a pielii tale ?

Visia Skin Analysis este cel mai avansat sistem de analiză computerizată a tenului. Fie că vă doriți un program de îngrijire acasă, corect și personalizat conform nevoilor dvs, sau aveți nevoie de diverse proceduri dermato estetice, screening-ul computerizat al feței este un prim pas esențial.

În cadrul consultațiilor de specialitate sau înainte de a efectua o procedură, este esențial să avem o analiză obiectivă a pielii, pentru a identifica nevoile reale și pentru a oferi un program corect de îngrijire și tratament, atât acasă, cât și în clinică. Astfel, pacienții noștri beneficiază de un screening computerizat cu tehnologia Visia – cel mai avansat sistem digital de analiză a pielii. Acest software preia fotografii de înaltă rezoluție și permite studierea în detaliu a parametrilor vizibili și invizibili de la nivelul epidermului și dermului, riduri, pete, textură, pori, fotoîmbătrânire, petele induse de expunerea prelungită la soare.