Dermopigmentare

Inca din antichitate femeile, vor sa-si imbunatateasca look-ul prin diferite mijloace. Exista mai multe posibilitati, de la cele temporare pe termen scurt (machiajul cu diferite produse cosmetice) pana la cele pe termen mediu spre lung (machiajul semipermanent/micropigmentare).

Machiajul cu diferite produse cosmetice poate fi realizat de orice femeie, atat in confortul casei, cat si bineninteles intr-un spatiu profesionist (la un salon de infrumusetare).

Machiajul semipermanent sau micropigmenterea este o metoda de lucru mai blanda, calitatea deosebita a culorilor si adancimea mai mica a implantarii lor,culorile sunt foarte naturale , aparatul folosit este special conceput pentru o astfel de interventie precum si toate celelalte accesorii: pigmenti organici, ace, geluri si creme care sunt foarte sigure si eficiente. Utilizand tehnica micropigmentarii persoana in cauza nu va arata niciodata artificial si strident datorita mijloacelor specific spuse anterior si totodata a tehnicilor special de lucru: metoda de umplere, tehnici de combinare a culorilor, tehnici fir cu fir, eyeliner, intensificarea genelor, crearea efectului de iluzie optica (marirea volumului buzelor sau efecte lifting), tehnica nuantarii. In momentul in care o persoana doreste schimabarea formei sau a culorii, tehnicianul in micropigmentare poate schimba cu usurinta atat forma cat si culoarea fara alte interventii complicate. Odata cu trecerea timpului trasaturile fetei se schimba si bineinteles se va putea interveni asupra formei si culorii ori de cate ori este necesar fara complicatii.

Prin metoda micropigmentarii toate persoanele cu care se va interactiona vor fi impresionate de aspectul natural si ingrijit in orice moment al zilei.

Ce avantaje ofera un machiaj semipermanent?

Este un “salvator de bani si de timp”. Oare cum o fi…Sa te trezesti dimineata si sa arati impecabil? Te-ai saturat pur si simplu sa te tot machiezi in fiecare zi ori ai nevoie de o reconstructie cosmetica, un machiaj semipermanent este solutia ideala.

Profesor micropigmentare Ileana Popescu