Videodermatoscopie Digitala FotoFinder ATBM Master

Descoperă tehnologia de vârf în dermatoscopie: ATBM Master 4th Generation powered by MoleAnalyzer Pro

Dermatoscopia este o metodă de verificare a pielii în continuă evoluție, iar instrumentele și tehnologiile de ultimă generație disponibile în prezent joacă un rol crucial în îmbunătățirea calității diagnosticelor și în gestionarea eficientă a leziunilor cutanate. Cu trecerea timpului, s-au realizat progrese semnificative în domeniu, iar dispozitivul ATBM Master 4th Generation reprezintă un exemplu notabil al acestei evoluții constante.

Ce Este ATBM Master 4th Generation?
ATBM Master 4th Generation este un dispozitiv avansat de dermatoscopie care combină o cameră de înaltă rezoluție cu software-ul MoleAnalyzer Pro pentru a captura imagini detaliate ale alunițelor și leziunilor cutanate. Acest sistem ne permite să monitorizăm modificările leziunilor pielii și să oferim un diagnostic mai precis și mai eficient.

Cât de Eficient Este?
ATBM Master 4th Generation este extrem de eficient în monitorizarea și evaluarea alunițelor. Cu ajutorul imaginilor de înaltă rezoluție, acest dispozitiv poate detecta schimbările minore în dimensiune, formă, culoare și textură a alunițelor. Aceasta înseamnă că potențialele probleme se pot depista într-un stadiu incipient, ceea ce poate fi crucial pentru prevenirea și tratamentul bolilor de piele, inclusiv a melanomului.

ATBM Master powered by Moleanalyzer Pro

MoleAnalyzer Pro este integrat în dispozitivul ATBM Master. Acest software folosește tehnici de analiză și inteligență artificială pentru a evalua alunițele și leziunile cutanate. Asistă la evaluarea obiectivă asigurând detectarea modificărilor ce nu se observă cu ochiul liber.

Beneficii

Detectarea timpurie a problemelor de sănătate a pielii

Alunițele și petele pigmentare pot suferi schimbări în timp, iar acest lucru poate fi semnificativ pentru sănătatea pielii. O hartă a alunițelor permite monitorizarea cu ușurință a schimbărilor în dimensiune, formă, culoare sau textură a tuturor leziunilor pigmentare, iar aceste schimbări pot fi identificate încă de la cele mai minore semne.

Efecte pozitive asupra sănătății

O astfel de monitorizare poate reduce anxietatea și îngrijorările pacienților cu privire la starea de sănătate a pielii, deoarece dispozitivul de mare precizie oferă siguranța că orice modificare va fi observată și evaluată în mod corespunzător, la timp.

ATBM Master 4th Generation este un exemplu notabil al modului în care tehnologia poate oferi beneficii semnificative în domeniul dermatoscopiei. Acest dispozitiv utilizează un set complet de instrumente pentru a efectua scanări detaliate ale alunițelor și leziunilor cutanate.

T E H N O L O G I A

Una dintre caracteristicile semnificative ale ATBM Master 4th Generation este capacitatea sa de a captura imagini de înaltă rezoluție. Cu ajutorul unei camere avansate, acest dispozitiv poate furniza imagini detaliate care dezvăluie aspecte minore și schimbări subtile ale alunițelor și leziunilor. Un alt aspect important al evoluției dermatoscopiei este software-ul specializat, cum ar fi MoleAnalyzer Pro, care se integrează cu dispozitivul ATM Master. Acest software folosește tehnici de analiză și inteligență artificială pentru a evalua alunițele și leziunile cutanate. Aceasta înseamnă că evaluarea devine obiectivă și poate detecta schimbările care pot fi ratate cu ochiul liber.

FOTOFINDER ATBM Master 4th Generation utilizează tehnologia MoleAnalyzer Pro pentru a revoluționa monitorizarea și evaluarea leziunilor pielii, cum ar fi alunițele și petele pigmentare. Cu ajutorul imaginilor de înaltă rezoluție, acest dispozitiv poate detecta schimbările minore în dimensiune, formă, culoare și textură a alunițelor. Se pot depista astfel potențialele probleme într-un stadiu incipient, ceea ce poate fi crucial pentru prevenirea și tratamentul bolilor de piele, inclusiv a melanomului. Una dintre cele mai mari beneficii ale utilizării ATBM Master 4th Generation este capacitatea sa de a detecta leziunile cutanate într-un stadiu incipient. Aceasta înseamnă că pacienții pot beneficia de un diagnostic precoce și de un tratament mai eficient.

Capacitatea de a monitoriza modificările leziunilor pielii în timp este caracteristica esențială a ATBM Master! Dispozitivul permite compararea imaginilor înregistrate în sesiunile anterioare, facilitând observarea și evaluarea schimbărilor. Acesta este un lucru esențial pentru depistarea timpurie a problemelor de sănătate a pielii, iar beneficiile sunt multiple:

  • oferă informații care pot ajuta la identificarea cu o precizie sporită a diferitelor afecțiuni dermatologice, pentru un diagnostic mai exact și un tratament mai eficient.
  • permite captarea și analiza unor imagini dermatoscopice de mare calitate, pentru o identificare mai eficientă și exactă a leziunilor suspecte, cu reducerea posibilelor erori umane.
  • oferă o contribuție semnificativă în identificarea potențialelor anomalii furnizând informații precise, lucru care poate îmbunătăți procesul decizional.
  • de asemenea, capacitatea de a efectua dermatoscopii corporale totale reprezintă un beneficiu semnificativ, deoarece permite examinarea întregului corp al pacientului pentru a detecta eventualele modificări ale pielii, cu precădere cele care pot fi dificil de observat cu ochiul liber.

Pielea ta merită cea mai bună îngrijire

ATM Master 4th Generation este potrivit pentru oricine dorește o monitorizare și evaluare a alunițelor lor. În special, acest dispozitiv este recomandat pentru:

  • Persoanele cu istoric familial de boli de piele, inclusiv melanom.
  • Pacienții cu un număr mare de alunițe sau pete pigmentare.
  • Cei care au observat schimbări în aspectul alunițelor lor.
  • Persoanele cu risc crescut de expunere la razele solare.
ATBM Master 4th Generation - un salt tehnologic

Procedura de scanare cu ATBM Master 4th Generation este rapidă și nedureroasă. În funcție de numărul de alunițe sau leziuni care trebuie scanate, o sesiune poate dura de la câteva minute până la aproximativ 30 de minute.

Harta Alunițelor FotoFinder

ATBM Master permite compararea imaginilor înregistrate în sesiunile anterioare, facilitând observarea și evaluarea schimbărilor. Aceasta este esențială pentru depistarea timpurie a problemelor de sănătate a pielii.

Evaluare PASI în psoriazis

Extrem de eficient în documentarea psoriazisului, ATBM Master asigură o evaluare PASI (Psoriasis Area Severity Index) obiectivă și asistată de computer.

Monitorizare tratamente

Evoluția tratamentelor estetice la cel mai înalt nivel: ATBM Master surprinde imagini înainte și după, de mare calitate, pentru a vizualiza rezultatele tratamentelor estetice efectuate.

Tehnologie avansată pentru sănătatea pielii tale

FotoFinder AI permite combinarea Inteligenței Artificiale și a experienței umane pentru a forma un duo de neînvins. Moleanalyzer Pro oferă un algoritm bazat pe Inteligență Artificială, funcționând cu cel mai puternic algoritm de învățare profundă care a fost evaluat și validat în studii clinice.

Software-ul Moleanalyzer Pro oferă eficiență maximă în evaluarea leziunilor cutanate melanocitare si non-melanocitare asistând prin intermediul Inteligenței Artificiale (AI).

Instrumentul a fost dezvoltat cu scopul de a oferi asistență în examinarea leziunilor cutanate, de la analiza până la obtinerea unei a doua opinii, de la alt specialist.

Cu Moleanalyzer Pro, FotoFinder oferă un pachet de înaltă performantă care reprezintă în prezent tehnologia de vârf la nivel internațional în ceea ce privește dermatoscopia.

 

Fluxul de lucru, bazat pe Inteligența Artificială FotoFinder, asigură cartografierea întregului corp la un nivel cu totul nou și fără precedent în ceea ce privește calitatea! Deoarece mai mult de 70% dintre toate melanomele se dezvoltă “de la zero”, ATBM Master ajută la vizualizarea rapidă și precisă a noilor leziuni, datorită unor caracteristici special dezvoltate în acest sens.

Vizualizarea unică Mosaic filtrează leziunile din TOATE imaginile polarizate ale întregului corp și le aranjează în funcție de relevanță pe UN singur ecran, asigurând o calitate spectaculoasă a imaginii !

Dermatoscopul video suplimentar Medicam 1000s permite captarea unor imagini de foarte mare calitate în structurile pielii, mărite de până la 400x, – de la suprafața pielii la corpul celular, utilizând FotoFinder D-Scope III, un obiectiv de precizie în dermatoscopia video asistată AI, cu focalizare optică înaltă, de până la 400x. Se folosește pentru imagini color spectaculoase ale leziunilor pielii, microvaselor, buclelor capilare, structurilor celulare.

Imaginile realizate cu obiectivul D-Scope III reprezintă o completare perfectă pentru dermatoscopia clasica. În plus, obiectivul D-Scope III poate fi utilizat pentru capilaroscopia video a pliului unghial, pentru evaluarea non-invazivă a microcirculației și pentru analiza anomaliilor microvasculare.

Cu cât ești mai bine informat, cu atât poți lua măsuri preventive mai eficiente. La Dermaspa, suntem dedicați să oferim servicii medicale de înaltă calitate pentru pacienții noștri. Indiferent de întrebările sau îngrijorările voastre legate de sănătatea pielii, vă oferim sprijin, evaluări precise și planuri de tratament personalizate, sigure și eficiente.

ATBM Master este disponibil la Dermaspa, în cadrul Institutului Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu. Se adresează tuturor celor care înțeleg importanța monitorizării alunițelor, protecției împotriva radiațiilor solare și a altor factori de risc pentru sănătatea pielii.

Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, dermatoscopia va continua să se dezvolte. Dispozitive precum ATM Master 4th Generation arată clar că se pot aștepta îmbunătățiri semnificative în detectarea și gestionarea leziunilor cutanate. Iar cu această evoluție continuă, pacienții beneficiază de servicii mai precise, mai eficiente și mai personalizate în ceea ce privește îngrijirea pielii.

ATBM Master utilizează un sistem unic de Inteligență Artificială FotoFinder pentru a localiza toate leziunile detectate din fotografiile întregului corp și pentru a le organiza și afișa inteligent în Vizualizarea Mozaic, pe un singur ecran, sortate după mărime.

În dermatoscopie, Moleanalyzer Pro oferă suport în pre-evaluarea leziunilor cutanate melanocitare și non-melanocitare, prin intermediul unuia dintre cele mai puternice algoritme de învățare profundă, evaluat în studii clinice. În ansamblu, combinația dintre dermatoscopia întregului corp și Inteligența Artificială oferă o îmbunătățire clară a preciziei examinărilor.

ATBM Master capturează fotografii extrem de detaliate, polarizate, în format de imagine RAW pentru cea mai înaltă calitate. Blitzul cu xenon controlat de computer, numit PolFlash XE, permite obținerea de imagini medicale cu polarizare încrucișată, fără reflexii, precum și documentarea tratamentelor estetice cu iluminare de studio.

Noua tehnologie de procesare și stocare a imaginii a fost special optimizată pentru a capta imagini de mare calitate ale suprafeței pielii: putem face zoom pe imagini ale întregului corp și evaluăm structura leziunilor cutanate imediat. De asemenea, pentru leziunile care necesită o examinare microscopică mai detaliată, utilizăm dermatoscopul video integrat medicam 1000s .