OXYGENEO

Descoperă secretul unui ten perfect cu tratamentul OxyGeneo

Lasa-ti pielea sa respire din interior

OxyGeneo oferă o abordare unică a tratamentelor faciale prin Recrutarea proceselor fiziologice naturale pentru a crește nivelul de oxigen din piele și pentru a obține rezultate excepționale. Spre deosebire de alte tehnologii, oxygeneo utilizează oxigen natural din interior, rezultând un tratament eficient cu rezultate imediate.

 

OxyGeneo asigură o procedură estetică non-invazivă care vizează îmbunătățirea aspectului pielii prin trei acțiuni principale: exfoliere, infuzie și oxigenare. Acest tratament combină trei tehnologii – exfolierea prin microdermabraziune, infuzie de substanțe active și terapia cu oxigen – pentru a oferi rezultate vizibile și imediate.

 

OxyGeneo se adresează tuturor celor care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii și să obțină rezultate vizibile și de durată. Indiferent dacă vizezi reducerea ridurilor, hidratarea profundă a pielii, uniformizarea texturii sau revitalizarea generală a tenului, OxyGeneo poate fi adaptat pentru a satisface nevoile tale unice.

OxyGeneo

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi.

Descoperă opțiunile de tratament OxyGeneo

NeoRevive – îmbunătățește echilibrul și textura pielii și netezește ridurile

Neorevive: Tratamentul Neorevive este conceput pentru a revitaliza și reîmprospăta aspectul pielii. Acesta utilizează capsule OxyPods special formulate, care conțin ingrediente active precum acid hialuronic, peptide și antioxidanți. Capsulele sunt aplicate pe piele și, în combinație cu tehnologia OxyGeneo, contribuie la hidratarea intensă, reducerea aspectului obosit și la stimularea producției de colagen. Neorevive are scopul de a obține o piele mai netedă, mai luminoasă și revitalizată.

NeoBright – luminează și oferă strălucire pielii datorită infuziei de nutrienți activi

Neobright: Tratamentul Neobright este destinat să ofere un ten strălucitor și uniform, reducând în același timp aspectul petelor și al hiperpigmentării. Acest tratament utilizează capsule OxyPods speciale, care conțin ingrediente active precum vitamina C, acid kojic și retinol. Capsulele sunt aplicate pe piele și, împreună cu tehnologia OxyGeneo, contribuie la exfolierea blândă a pielii, la reducerea petelor pigmentare și la uniformizarea tonului pielii. Neobright are scopul de a obține un ten mai luminos, mai uniform și mai radiant.

Conceptul unic OxyGeneo Technology, supranumit „the 3 in 1 Super-Facial” este singura tehnologie care desfășoară 3 acțiuni vitale în mod simultan:
•  Exfoliere și curățare eficiente
•  Oxigenare naturală a pielii din interior
•  Rejuvenare facială

T E H N O L O G I A

OxyGeneo este un tratament facial avansat, ce combină trei tehnologii de ultimă generație într-un singur dispozitiv. Această abordare unică și completă acționează atât la nivelul superficial, cât și în profunzimea pielii, pentru a oferi rezultate vizibile și de durată.

Procedura OxyGeneo începe cu exfolierea pielii pentru a elimina celulele moarte și a pregăti stratul superior al pielii pentru tratamentul ulterior. Aceasta se realizează cu ajutorul unui cap de tratament special care se rotește în mod controlat la suprafața pielii și absoarbe celulele moarte, oferind în același timp un masaj plăcut. După exfoliere, urmează etapa de infuzie a substanțelor active. Aceasta implică aplicarea unui ser special pe piele, care conține ingrediente active precum antioxidanți, vitamine sau acid hialuronic.

Hidratare profunda si revitalizare cu Oxypods - Pielea ta merita cele mai bune ingrediente

Tratamentul utilizează tehnologia inovatoare Geneo OxyPods, care combină concepte revoluționare în biologie, chimie și tehnologie într-o singură capsulă.

Geneo OxyPods sunt capsule care conțin substanțe active și ingrediente speciale. Aceste capsule sunt introduse în capul de tratament al aparatului OxyGeneo și sunt utilizate în timpul procedurii pentru a livra substanțele active în piele, generând reacții chimice în contact cu serul și producând bule de dioxid de carbon (CO2) la suprafața pielii. Aceste bule de CO2 sunt apoi absorbite în porii deschiși ai pielii, ceea ce duce la dilatarea acestora și la creșterea circulației sanguine și a oxigenării pielii. Tratamentele OxyGeneo Oxypods sunt disponibile în mai multe variante, fiecare având o formulă și beneficii specifice pentru îngrijirea pielii.

Oxypods - Combinatia perfecta de tehnologie si substante active pentru o piele radianta

În cazul tratamentului Geneo, capsulele OxyPods conțin ingrediente specifice, care au proprietăți hidratante, calmante și de stimulare a regenerării pielii. Aceste substanțe active sunt eliberate în timpul tratamentului și pătrund în piele pentru a oferi beneficiile specifice ale tratamentului.

Geneo Illuminate Vitamin C

utilizează vitamina C pentru a conferi pielii un aspect luminos și uniform. Oxypods-ul conține vitamina C, un antioxidant puternic, care ajută la reducerea hiperpigmentării și la uniformizarea nuanței pielii.

Geneo Balance Charcoal

are un efect detoxifiant și purifiant asupra pielii. Oxypods-ul conține cărbune activ, cunoscut pentru abilitatea sa de a absorbi impuritățile și toxinele, contribuind la curățarea profundă a porilor și la reducerea excesului de sebum.

Geneo Revive Red Algae

se concentrează pe hidratarea profundă și calmarea pielii. Oxypods-ul conține extract de alge roșii, care are proprietăți hidratante și antiinflamatorii, revitalizând pielea și conferindu-i un aspect proaspăt.

OxyGeneo - Tehnologie avansată pentru rezultate remarcabile

OxyGeneo este un concept nou în îngrijirea facială care utilizează propriile mecanisme naturale ale organismului pentru a revitaliza pielea și a-i conferi un aspect sănătos, procedura având la bază efectul Bohr, principiul fiziologic care descrie relația dintre nivelul de oxigen și pH-ul sanguin în organism. Potrivit acestui efect, atunci când crește nivelul de dioxid de carbon și aciditatea în sânge, în special în țesuturile active metabolic, se determină o scădere a pH-ului sanguin. În consecință, hemoglobina din sânge eliberează mai ușor moleculele de oxigen în țesuturi, facilitând astfel oxigenarea acestora. În cadrul tratamentului OxyGeneo, efectul Bohr este utilizat pentru a îmbunătăți oxigenarea pielii. Prin exfolierea delicată a stratului superior al pielii și utilizarea unui gel special, tratamentul stimulează creșterea nivelului de dioxid de carbon la nivelul pielii, ceea ce declanșează efectul Bohr. Acest proces permite eliberarea și transportul mai eficient al oxigenului către celulele pielii, contribuind astfel la revitalizarea și îmbunătățirea aspectului pielii.

Aceste fenomene declanșate în cadrul tratamentului OxyGeneo au ca rezultat revitalizarea și hidratarea pielii, diminuarea aspectului liniilor fine și ridurilor, reducerea porilor dilatați și îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

Tratamentul OxyGeneo este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi folosit pe față, gât și decolteu. Este o procedură relativ confortabilă și nu necesită timp de recuperare, ceea ce permite pacienților să își reia activitățile obișnuite imediat după tratament.

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea țesutului din interior, ducând la o absorbție optimă a nutrienților activi. Exfoliind ușor stratul superior al pielii, oxigenând și hrănind celulele, și oferind beneficiile serurilor și cremelor aplicate în timpul tratamentului, Oxy Geneo contribuie la obținerea unui ten mai strălucitor, mai ferm și mai sănătos.

Este singurul dispozitiv de pe piață care oferă o combinație unică de tehnologii avansate: OxyGeneo, Tripollar RF și ultrasunete, care acționează atât la suprafața, cât și în profunzimea pielii pentru a oferi rezultate superioare în îngrijirea pielii.

Tehnologia Tripollar RF: Această tehnologie utilizează energie radiofrecvență pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele. Prin generarea de căldură controlată în straturile mai profunde ale pielii, Tripollar RF ajută la îmbunătățirea fermității, elasticității și tonusului pielii. De asemenea, poate reduce aspectul ridurilor și al liniilor fine, oferind un aspect mai tânăr și mai ferm al pielii.

Tehnologia ultrasunetelor: Ultrasunetele sunt utilizate pentru a realiza o exfoliere delicată a pielii și pentru a îmbunătăți textura acesteia. Această tehnologie ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților de la suprafața pielii, lăsând-o mai netedă și mai strălucitoare. Ultrasunetele pot, de asemenea, stimula circulația sanguină și metabolismul celular, contribuind la o piele sănătoasă și revitalizată.

Tehnologia OxyGeneo: OxyGeneo este tehnologia principală a tratamentului și implică utilizarea unui dispozitiv special care stimulează procesul natural de oxigenare a pielii din interior. Prin intermediul unei reacții chimice bazată pe efectul Bohr, OxyGeneo eliberează oxigen și produce o îmbogățire a pielii cu nutrienți esențiali. Acest proces ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, la oxigenarea pielii și la accelerarea proceselor metabolice. Ca rezultat, pielea devine mai proaspătă, mai revitalizată și mai luminată.

Combinația inovatoare de tehnologii are numeroase beneficii:

  • îndepărtează cu blândețe stratul superior al pielii, eliminând celulele moarte și impuritățile, dezvăluind un ten proaspăt și luminos.
  • stimulează oxigenarea pielii, contribuind la îmbunătățirea circulației sanguine și la furnizarea de oxigen și nutrienți esențiali către celulele pielii.
  • prin combinarea tehnologiei OxyGeneo cu ingrediente active și substanțe nutritive, tratamentul ajută la hidratarea în profunzime a pielii, conferindu-i un aspect catifelat și radiant.
  • tehnologia Tripollar RF generează căldură controlată în straturile mai profunde ale pielii, stimulând producția de colagen și elasticitatea pielii, pentru un aspect tânăr și ferm.
  • ultrasunetele contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, netezind ridurile fine și uniformizând tonusul, pentru o piele mai uniformă și mai luminoasă.
  • tehnologia OxyGeneo abordează o gamă largă de probleme ale pielii, cum ar fi tenul tern, îmbătrânirea prematură, petele pigmentare, acneea sau porii dilatați.

Indiferent de tipul de piele, OxyGeneo oferă rezultate imediate și pe termen lung, îmbunătățind textura pielii, uniformizând tonul și conferind un aspect mai tânăr, mai proaspăt și mai sănătos.

Hidratare intensă: Tratamentul OxyGeneo hidratează în profunzime pielea uscată, oferindu-i o senzație de confort și suplețe.
Restaurarea barierei de hidratare: Prin stimularea producției de colagen și elastină, OxyGeneo contribuie la întărirea barierei naturale a pielii, ajutând la retenția hidratării.

Calmarea și reducerea roșeții: OxyGeneo utilizează tehnologia avansată pentru a calma și reduce senzația de iritație și roșețea specifică pielii sensibile.

Hidratare delicată: Tratamentul OxyGeneo oferă hidratare delicată și eficientă, fără a provoca disconfort sau reacții adverse.
Curățare și exfoliere eficientă: OxyGeneo exfoliază ușor stratul superficial al pielii, eliminând celulele moarte și impuritățile, contribuind astfel la reducerea porilor înfundați și a erupțiilor acneice.

Oxigenare și regenerare: Tehnologia OxyGeneo stimulează oxigenarea pielii și favorizează regenerarea celulară, ceea ce poate ajuta la vindecarea și reducerea cicatricilor și imperfecțiunilor cauzate de acnee.

Efect de lifting facial: OxyGeneo combină tehnologia TriPollar RF și a ultrasunetelor, oferind un efect de lifting facial și de îmbunătățire a aspectului pielii.

Reducerea ridurilor și îmbunătățirea elasticității: Tratamentul OxyGeneo stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce contribuie la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea elasticității pielii.

Oxygeneo by Pollogen este disponibil la Dermaspa, în cadrul Institutului Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu. Procedura OxyGeneo se adresează în principal adulților care doresc să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii lor și este potrivită pentru bărbați și femei de toate tipurile de piele, inclusiv pentru persoanele cu pielea  sensibilă. Tratamentul OxyGeneo poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale tenului fiecărei persoane și de recomandările pe care le oferim în clinica noastră ulterior analizei pielii Visia.

Procedura OxyGeneo este sigură și eficientă pe timp de vară și poate fi o opțiune excelentă pentru a menține și îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii pe durata sezonului cald. Nu este fotosensibilizantă, nu necesită timp de recuperare, oferă hidratare intensă și poate fi adaptată pentru a trata diverse probleme ale pielii care pot fi exacerbate în timpul verii, cum ar fi petele pigmentare, acneea sau pielea sensibilă.

Este posibil ca anumite substanțe active care pot fi utilizate în serurile de infuzie OxyGeneo să aibă potențialul de a crește sensibilitatea pielii la expunerea la soare. De aceea, este recomandată evitarea expunerii directe și prelungite la soare imediat după tratament, dar și utilizarea protecției solare adecvate, în special dacă pielea voastră este sensibilă sau predispusă la arsuri solare. De altfel, așa cum am spus întotdeauna, indiferent de vreme sau anotimp, sau dacă se urmează sau nu anumite tratamente, protejarea pielii de expunerea la soare este cel mai important lucru: atât pentru menținerea sănătății acesteia cât și pentru prevenirea deteriorărilor cauzate de radiațiile ultraviolete.