Dermapen 4 EXOSKIN

Microneedling Dermapen4 și exozomi DP Dermaceuticals EXO-SKIN: un tratament eficient pentru reînnoirea pielii

REGENERATOR - BIOMIMETIC - MULTIPOTENT ȘI VERSATIL MESO-GLIDE

Exozomii – nașterea unei forțe regenerative
Dp Dermaceuticals™ MG-EXO-SKIN™ este noul produs non-negociabil pentru procedurile regenerative din clinică. Conținând cei mai puri exozomi, produși prin utilizarea celor mai înalte proceduri CGMP disponibile în prezent. Doar MG-EXO-SKIN™ revoluționează tratamentele estetice cu sistemele duble de aplicare HylaFuse™ și Calphasome™.

Reproducând mediul natural al exozomilor, MG-EXO-SKIN™ nu necesită refrigerare și promovează o potență maximizată fără liofilizare sau schimbări dramatice de temperatură. La fel ca în cazul tuturor produselor Dp Dermaceuticals™, nu există produse derivate din bovine sau ovine, garantând o abordare etică de la producție până la fabricare.

Este încapsulat într-un flacon opac, din sticlă, dublu sigilat, de unică folosință. MG-EXO-SKIN™ conține un complex inegalabil de agenți redox, agenți de eliminare a speciilor reactive de oxigen cu bioflavonoide antioxidante, taninuri și polifenoli. Acest complex de corecție a pielii este testat și certificat pentru puritate, potență și siguranță.

Ca o nouă forță regenerativă, MG-EXO-SKIN™ elimină complicațiile procedurilor autologe, pentru a trezi funcția pielii cu o vitalitate tinerească previzibilă.

MG-EXO-SKIN™ în clinică + EXO-SKIN™ la domiciliu = soluția supremă de regenerare a pielii
ORICE FEL DE PIELE – PENTRU ORICINE – ÎN FIECARE ZI

Tratamentele efectuate cu DERMAPEN4 sunt rapide, sigure și oferă rezultate optime. Dispozitivul creează în piele milioane de canale fracționale fine, prin care sunt transportați nutrienti esențiali regenerării. Rezultă o producție crescută de colagen și elastină, regenerare, retexturare și reînnoirea pielii pe întregul corp, de la zonele greu de atins, precum cele din jurul ochilor, lobilor urechii, gâtului, buzelor, nasului sau zonelor mai mari ale gâtului și decolteului. Asocierea cu serul DP Dermaceuticals EXO-SKIN asigură rezultate peste așteptări.

Utilizarea exozomilor în cadrul terapiei de microneedling 

Exozomii sunt nonvezicule extracelulare, secretate de celulele umane, în special de celulele stem. Acestea conțin biomolecule precum proteine, lipide și acizi nucleici și acționează ca mesageri de la celulele stem la alte celule. Ele joacă un rol vital în comunicarea intercelulară, în vindecarea țesuturilor, în regenerarea și repararea lor.

Au fost integrate în produse de îngrijire a pielii datorită potențialului lor de a oferi beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii. Pot ajuta la îmbunătățirea texturii pielii și la hidratarea sa, la reducerea inflamației și a semnelor de îmbătrânire.

Exozomii utilizați în produsele de îngrijire a pielii stimulează regenerarea celulară, reduc apariția ridurilor și promovează un ten sănătos. Asigură un aport crescut de factori de creștere și alți compuși benefici pielii, care pot ajuta la revitalizarea și îmbunătățirea aspectului acesteia.

Combinarea terapiei de microneedling cu utilizarea unui ser concentrat care conține exozomi și alte ingrediente active poate oferi numeroase beneficii pielii.

Terapia de microneedling implică utilizarea unor ace foarte subțiri pentru a crea micro-leziuni controlate în piele, stimulând astfel procesul natural de regenerare a celulelor. Acest tratament este folosit pentru a îmbunătăți textura pielii, a reduce cicatricile, ridurile și petele, precum și pentru a crește absorbția produselor aplicate ulterior.

Adăugarea exozomilor în cadrul terapiei de microneedling este eficientă deoarece micro-leziunile create de ace permit o mai bună penetrare și absorbție a exozomilor în piele. Exozomii pot furniza factori de creștere, proteine și molecule semnalizatoare care să stimuleze regenerarea celulară și să ajute la repararea țesuturilor.

Calitatea superioară a exozomilor Dp Dermaceuticals  a fost demonstrată în studii clinice de specialitate:

 • Trimit semnale la nivel celular pentru a stimula procesul natural de regenerare a pielii.
 • Stimulează producția de colagen și elastină.
 • Promovează vindecarea rănilor și minimizează apariția cicatricilor.
 • Ajută la reducerea apariției pigmentării sau rozaceei, previne și tratează ridurile.
 • Combinația de ingrediente active conținute suplimentar în formulă contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii.

La fel ca toate serurile special formulate din Colecția MG, MG-EXO-SKIN™ este conceput pentru a suplimenta procedurile din clinică și mezoterapia. Poate fi folosit și ca ser topic post-laser și pentru alte tratamente profesionale de întinerire. Cu toate acestea, în premieră mondială, datorită ingredientului său activ puternic – exozomii, Dp Dermaceuticals™ MG-EXO-SKIN™ este un produs revoluționar. În parteneriat cu cei mai progresivi inovatori în domeniul cercetării celulelor stem, DermapenWorld™ a obținut exozomii produși în mod etic. Acestea sunt multipotente, foarte versatile, cea mai tânără și mai pură sursă.

Cu aproximativ 7.000 de exozomi care pot fi puși la capătul unui singur ac Dermapen 4™ de 33G, procedura de microneedling automatizat este cel mai eficient mecanism de livrare a exozomilor în piele, fără a compromite exozomii.*

Terapia combinată permite capacităților regenerative ale exozomilor să accelereze rezultatele microneedling-ului pentru a ajuta la ameliorarea multor afecțiuni ale pielii, inclusiv a pigmentației cauzate de soare, îmbătrânire, rozacee și pigmentație.

Pentru a maximiza și mai mult rezultatele procedurilor efectuate în clinică cu MG-EXO-SKIN™, pacienții trebuie să continue un protocol de reîntinerire a pielii la domiciliu cu Dp Dermaceuticals™ EXO-SKIN™. Acest duo dinamic nenegociabil reprezintă o forță interesantă în medicina regenerativă, revoluționând procedurile estetice, sănătatea și calitatea pielii.

Factorii de creștere din EXO-SKIN stimulează fibroblastele, celulele responsabile de producția de colagen și elastină, oferind un ten mai ferm și mai elastic. Prin urmare, combinația de microneedling cu Dermapen4 și produsul EXO-SKIN poate ajuta la obținerea unui efect anti-îmbătrânire semnificativ și la îmbunătățirea calității pielii.

Mai mult decât atât, EXO-SKIN conține ingrediente active suplimentare, precum vitamina C și acid hialuronic, care au beneficii suplimentare pentru piele. Vitamina C are proprietăți antioxidante, ajutând la protejarea pielii împotriva deteriorării induse de radicalii liberi, în timp ce acidul hialuronic are capacitatea de a menține hidratarea pielii, lăsând-o catifelată și strălucitoare.

Combinația sinergică de tehnologie avansată, procedură personalizată și produse de înaltă calitate oferă rezultate remarcabile și durabile. În cele din urmă, pielea ta va reflecta mai mult decât vârsta ta biologică, va arăta mai sănătoasă, mai strălucitoare și mai tânără.

Exozomii activi, alături de peptide, acid hialuronic și vitamina C din formulă oferă pielii beneficii suplimentare, precum efect antioxidant pentru a proteja pielea împotriva deteriorării induse de radicalii liberi, hidratare și susținerea producției de colagen și elastina, stimularea regenerării celulare ajutând la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea semnelor de îmbătrânire.

Exozom
S-a demonstrat că exozomii îmbunătățesc sinteza colagenului, angiogeneza, proliferarea celulară și sprijină recuperarea rănilor.

Exozomul este o veziculă minusculă care se găsește în celule, în special în celulele stem umane. Acestea conțin biomolecule, cum ar fi proteine, lipide și acizi nucleici și acționează ca mesageri între celulele stem și alte celule.
Acestea joacă un rol vital în comunicarea intercelulară, în vindecarea, regenerarea și repararea țesuturilor.

Exozomii favorizează vindecarea rănilor prin accelerarea închiderii rănilor, reducerea cicatricilor/formarea cicatricilor, reglarea distribuției fibrelor de colagen și sprijinirea regenerării anexelor (anexe ale pielii, inclusiv părul și glandele sebacee, nervii și vasele de sânge) prin inhibarea receptorilor TGF- β . Se susține că numai exozomii sintetici umani au demonstrat că activează factorii regenerativi necesari pentru a promova o vindecare eficientă a rănilor, întinerirea și repararea.

Exozomii eliberați de cea mai tânără sursă de Exozomi sintetici, aduc tinerețea și sănătatea fără consecințe negative fiind foarte puternici în reglarea proceselor regenerative din organism. Reîntinerirea ulterioară, în special a pielii, poate fi activată și îmbunătățită pentru o reparare și corecție maximă.
Exozomii nu modifică ADN-ul unei celule. Nu implică terapie genică.

Beneficiile exosomului:
• Promovează vindecarea reglată a rănilor
• Stimulează sinteza de colagen și elastină
• Sprijină diferențierea celulară
• Îmbunătățește angiogeneza
• Inhibă cicatrizarea

PRINCIPALE AVANTAJE
• Potențial maximizat de regenerare a pielii
• Stimulează repararea celulară naturală, semnale pentru o piele cu aspect mai tânăr
• S-a dovedit că ajută la reducerea aspectului de îmbătrânire a pielii, a pigmentării și a rozaceei
• Din surse etice
• Promovează o regenerare normalizată și tinerească
• Reînnoiește și reîmprospătează pentru o funcție revitalizată

EXO Skin în asociere cu Dermapen4

EXO-SKIN conține ingrediente active, cum ar fi vitamina C și acidul hialuronic, care susțin reducerea ridurilor și a liniilor fine. Împreună cu Dermapen4, aceste substanțe ajută la obținerea unui aspect mai tânăr și mai luminos al pielii.

Exozomii din EXO-SKIN contribuie la regenerarea pielii, ceea ce poate fi deosebit de eficient în tratarea cicatricilor și porilor măriți.

Microneedling-ul facilitează absorbția profundă a ingredientelor active din produsele aplicate ulterior, iar EXO-SKIN oferă o hidratare profundă și refacere a pielii.

Suntem primul centru din Romania autorizat Dermapen4 de catre DermapenWorld.
Rezultatele exceptionale ne recomanda.
Premiul “Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii” in cadrul The Aesthetic Show (TAS) 2012!
Ce afectiuni trateaza Dermapen?
 • acnee, forma usoara si medie • rozacee
 • tratamentul cicatricilor post-acneice
 • cicatrici atrofice • post – traumatice
 • uniformizarea texturii pielii
 • rejuvenarea si liftingul pielii
 • diminuarea petelor de la nivelul fetei, cum ar fi melasma, lentigine sau modificări pigmentare postinflamatorii
 • tratamentul hiperpigmentarillor / hipopigmentarilor • uniformizarea nuantei tenului
 • riduri fine si pori dilatati
 • reintinerirea tenului – diminueaza ridurile, conferă pielii elasticitate și suport • lifting
 • exces de sebum
 • vergeturi
 • asociat in tratamentul diverselor forme ale alopeciei.
 • asociat cu succes cu PRP, peeling chimic.
 • tratamentul poate fi urmat atat de femei, cat si de barbati, indiferent de varsta
 • fara traume
 • recuperare rapida
Rezultate
 • se demachiaza pielea;
 • pentru inlaturarea disconfortului se aplica local o crema anestezica. Se lasa sa actioneze 15-20 minute, apoi
 • se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o solutie dezinfectanta;
 • se regleaza adancimea de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte;
 • se aplica substanta activa specifica zonei tratate;
 • se creaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantelor active pentru
 • a stimula producerea de colagen propriu.
  Durata unei sedinte este de aproximativ 20-25 minute. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obtine penetrarea optima a ingredientelor active, cat si pentru a calma si relaxa pielea.
 • In exclusivitate in Romania, pacientii nostri beneficiaza de un protocol personalizat de tratament, prin asocierea de Dermapen cu Dermalux Tri Wave. Astfel, obtinem o vindecare accelerata si intensificarea productiei de colagen.

Cum trebuie sa ingrijesc pielea dupa tratamentul cu Dermapen?

Timp de 2-4 zile dupa tratament, in functie de intensitatea procedurii, este normal sa simtiti pielea usor uscata, sensibila, edematoasa si este posibil sa apara o usoara descuamare. Utilizarea produselor adecvate recomandate in cadrul clinicii, grabeste cicatrizarea si potenteaza efectele tratamentului. Crema de fotoprotectie cu spf 50 este obligatorie.

De cate proceduri am nevoie?

Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de afectiunea tratata, de complexitatea tratamentului, dar si de raspunsul personal la tratament. In general, sunt necesare intre 3 si 8 sedinte, efectuate la un interval de 3 – 4 saptamani.

Câte tratamente sunt recomandate pentru regenerare, cicatrici după acnee și vergeturi?

Regenerare: 3-6 tratamente la distanta 3–6 saptamani
Cicatrici post acneice: 4-6 tratamente la interval de 4-6 saptamani
Vergeturi: 4-8 tratamente la interval de 6-8 saptamani
Pigmentare: 4-6 tratamente la interval de 2-4 saptamani.
Tratamentul se personalizeaza in urma consultatiei.

Cum actioneaza?

Dermapen este prevazut cu ace detasabile, sterile si de unica folosinta.

Dispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acestora se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustati pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si generează pana la 1.920 de microcanale/secunda, fara a afecta integritatea epidermei.

Cele 16 ace sterile, de 33 de gauge, sunt fabricate din otel inoxidabil, oscileaza pana la 120 vibratii / secunda, diminuand senzatiile neplacute. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in cicatrice, reducand riscul de sangerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Cum decurge tratamentul?

Avantaje – Rezultate

 • Inductie de colagen
 • Tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;
 • Reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice;
 • Amelioreaza ridurile si liniile fine;
 • Micsoreaza porii dilatati;
 • Amelioreaza vergeturile;
 • Trateaza alopecia;
 • Fara traume;
 • Recuperare rapida

 

Contraindicatii Dermapen 4

 • Acnee pustulară activă;
 • Herpes simplex activ la nivelul zonei supuse intervenției;
 • Lupus eritematos sistemic/cutanat, porfirie
 • Boli ale sistemului imun, inclusiv infecții HIV, folosirea unei medicații imunosupresoare;
 • Boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical;
 • Istoric de sângerări sau utilizare de medicație anticoagulantă;
 • Istoric de cicatrice cheloide sau hipertrofice;
 • Epilepsie;
 • Sarcină, alăptare;
 • Tatuaje, machiaj permanent în zona care va fi tratată;
 • Pacemaker sau defibrilator intern;
 • Antecedente de orice tip de cancer;
 • Orice intervenție chirurgicală în zona tratată în ultimele trei luni sau înainte să fie complet vindecate

După cat timp voi observa rezultatele?

De obicei, veți observa imbunatatirea aspectului pielii după primul tratament. Rezultatele de durată și mai evidente vor fi vizibile după primele 3-6 tratamente.

Aspectul pielii dumneavoastră va continua să se Imbunătătească in următoarele 6- 12 luni după ciclul de tratamente, mai ales atunci când este asociat cu îngrijirea adecvata acasa. Pentru rezultate optime, un regim personalizat de îngrijire la domiciliu va fi recomandat de clinicianul dumneavoastră pentru a încuraja pielea să se regenereze.

Dermaceuticele Dp sunt singurele produse elaborate în mod specific pentru a fi utilizate în timpul și după efectuarea procedurilor cu ajutorul dispozitivului medical Dermapen.

Pentru rezultate optime, utilizam in cadrul tratamentelor gama premium MG Collection si recomandam dermaceuticele Dermapen DP Dermaceuticals pentru ingrijirea tenului acasă. Gama de produse DP Dermaceuticals este singura adecvată dupa tratamentul cu Dermapen.

Aceasta include un demachiant, un exfoliant, serumuri si creme de fata si contur ochi, masti 3 D Sculpted  si machiaj medical cu spf Cover Recover, ce poate fi utilizat imediat dupa tratament.

Combinațiile active Meso-Glide au rezultate confirmate de mii de pacienți din întreaga lume, iar ingredientele active din compozițiile lor nu au efecte secundare asupra pielii.

Va invitam sa descoperiti intreaga gama DP Dermaceuticals pe www.skinshop.ro

Experienta de peste 20 de ani, dar si tehnologia de exceptie pentru investigare si tratament ne pozitioneaza ca lideri in medicalspa, dermato- estetica, tratamente laser si implant de par.