Tratament Cosmelan – Dermamelan

Crema Cosmelan

Crema Cosmelan reprezinta formula ideala creata de laboratoarele Mesoestic in lupta impotriva petelor. Este un tratament cunoscut in intreaga lume datorita rezultatelor extraordinare obtinute in lupta zilnica cu petele cutanate inestetice. Crema contine ingredienti ce decoloreaza si dau luminozitate pielii, petele se reduc sau dispar, principalul rol fiind de atenuare sau eradicare a imperfectiunilor pigmentare de origine melanica localizate pe fata, gat, decolteu si maini. Tonusul si luminozitatea pielii se imbunatateste vizibil. Este o crema de mentenanta ideal de utilizat dupa tratamentele de depigmentare.

MELAN Recovery – Balsam ce calmeaza si reface pielea sensibila si inrosita

Tratament intensiv ce combate reactivitatea cauzata de iritatii si inrosiri ale pielii, are efect imediat de calmare. Diminueaza sensibilitatea cutanata si protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe. Re-echilibreaza bariera cutanata, confera confort si elasticitate pielii. Produsul este rapid absorbit de piele si ofera un efect decongestionant imediat. Hypoalergenic. Indicat a se utiliza pentru calmarea pielii sensibile afectate de agresiuni externe (expuneri la soare, epilat, ras, etc), tratamente medicale si/sau dermatocosmetice ce pot cauza discomfort sau inrosiri ( laser, peeling, etc) sau in perioada tratamentelor cu Cosmelan / Dermamelan.

MELAN 130+ PIGMENT CONTROL

Crema protectie solara colorata pentru piele pigmentata

Combinatie unica de filtre fizice si chimice ce ofera maxima protectie impotriva oxidarii cauzate de radiatiile infrarosii (IR) si lumina vizibila (HEV). Formula sa contine un ingredient activ ce dubleaza protectia obtinuta prin utilizarea filtrelor 50+, controleaza sinteza melaninei, previne aparitia petelor si le reduce pe cele deja existente. Are un usor efect de “cover” si da o culoare naturala pielii, minimizand imperfectiunile. Ideal a se utiliza pentru toate tipurile de ten.

Comanda produsele pentru acasa pe www.skinshop.ro

Pentru a mentine efectele tratamentului DERMAMELAN, am creat un pachet special pentru a continua ingrijirea si acasa.

Pachetul contine:

· DERMAMELAN crema mentenanta 30g – 1 buc.

· Balsam post tratament Melan Recovery 50ml – 1 buc.

· Fotoprotectie cu textura colorata Melan 130+ Pigment Control 50ml – 1 buc.

DERMAMELAN crema mentenanta 30g

Dermamelan reprezinta tratamentul nr. 1 mondial in depigmentare .Este un tratament versatil, adaptat oricarui tip de piele ce diminueaza pana la disparitie semnele hiperpigmentare, cu origine la nivelul melanocitelor. Mecanismul de actiune se bazeaza pe inhibarea Tyrosinazei, o enzima importanta in procesul de formare a melaninei.Comparativ cu alte tratamente, produce o depigmentare rapida cu o maxima eficienta pentru toate tipurile de pigmentari cutanate, in special la nivelul epidermului. Intensitatea petelor se atenueaza considerabil inca de la primele aplicari, pielea devenind mai luminoasa si mai intinerita. Este o crema de mentenanta ideal de utilizat dupa tratamentele de depigmentare. Se recomanda utilizarea cremei dupa tratamentul Dermamelan din cabinet. Se recomanda utilizarea cremei la sfatul medicului.

MELAN Recovery – Balsam ce calmeaza si reface pielea sensibila si inrosita 50ml

Tratament intensiv ce combate reactivitatea cauzata de iritatii si inrosiri ale pielii , are efect imediat de calmare.Diminueaza sensibilitatea cutanata si protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe.Re-echilibreaza bariera cutanata , confera confort si elasticitate pielii.Produsul este rapid absorbit de piele si ofera un efect decongestionant imediat.Hypoalergenic. Indicat a se utiliza pentru calmarea pielii sensibile afectate de agresiuni externe ( expuneri la soare, epilat, ras, etc), tratamente medicale si/sau dermatocosmetice ce pot cauza discomfort sau inrosiri ( laser, peeling, etc) sau in perioada tratamentelor cu Cosmelan / Dermamelan.

Componente active: Extract de Rhodosorus marinus (efect anti-inflamator, rezistenta crescuta), Prebiotice (imbunatateste capacitatea defensiva a pielii), Vitamina B3 (previne aparitia petelor), Shea (echilibreaza filmul hidrolipidic), Bisabolol (Extract de musetel: Actiune linistitoare)

MELAN 130+ pigment control – Crema protectie solara colorata pentru piele pigmentata cu factor de protectie 130+ 50ml

Combinatie unica de filtre fizice si chimice ce ofera maxima protectie impotriva oxidarii cauzate de radiatiile infrarosii ( IR) si lumina vizibila (HEV). Formula sa contine un ingredient activ ce dubleaza protectia obtinuta prin utilizarea filtrelor 50+, controleaza sinteza melaninei, previne aparitia petelor si le reduce pe cele déjà existente. Are un usor efect de “ cover” si da o culoare naturala pielii, minimizand imperfectiunile.Ideal a se utiliza pentru toate tipurile de ten.

Protectie impotriva UVB: 131. Protectie impotriva UVA: 67. Protectie impotriva IR si HEV: anti-oxidant biologic care previne efectele foto-aginglului.

Modalitate de utilizare: aplicati cantitatea recomandata de produs, cu aproximativ 30 min inainte de expunerea la soare pe pielea curata si uscata.

Testat dermatologic.