DR. PLATON – ULTRA PLASMA

Dispozitivul Dr. Platon - utilizează tehnologia plasmei reci atmosferice

DR. PLATON – ULTRA PLASMA

Este un dispozitiv estetic profesional care utilizează tehnologia plasmei reci atmosferice pentru a oferi tratamente pentru diverse afecțiuni ale pielii. Acest dispozitiv generează o ieșire puternică a plasmei reci, creând un duș de plasmă care transformă principalele gaze din aer între vârful dispozitivului și piele în plasmă non-termică. Acest proces este benefic pentru restaurarea pielii și ameliorarea problemelor precum acnee, psoriazis și rozacee. Este sigur, rapid și nedureros, fiind potrivit pentru pacienții cu vârsta de peste 12 ani. Dispozitivul este echipat cu 3 vârfuri ceramice interschimbabile pentru a trata diferite zone.

Tratamentul cu plasmă rece atmosferică Dr. Platon

Tensiunea electrică dintre particulele încărcate liber din plasmă (electroni și ioni) determină dezintegrarea membranelor celulare, accelerează mecanismul de autodistrugere a celulelor pielii și provoacă diviziunea celulară. Daunele cauzate ADN-ului creează de fapt un proces de „dezinfecție” – distrugerea bacteriilor și ciupercilor și autodistrugerea celulelor inflamatorii și a altor celule deteriorate. Acest proces crește și nivelul de oxigen intracelular liber.

Plasma:
• Declanșează diviziunea celulelor bazale
• Întinerește epiderma – stimulează producția de noi proteine ​​și colagen
• Stimulează formarea de noi vase de sânge, contribuind astfel la vindecarea rănilor

Pentru pacienții cu ten gras și acnee (inclusiv acneea adultă, papule și pustule), plasma este extrem de eficientă în distrugerea bacteriilor P. acnee, în reducerea rapidă a inflamației pielii, în calmarea pielii și în prevenirea reapariției acneei, prin echilibrarea funcției pielii și a sebumului.

Plasma rece produce specii reactive de oxigen și azot care pot influența pozitiv procesele biologice și celulare din piele. Aceste efecte pot contribui la îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii, reducând semnele de îmbătrânire, cum ar fi ridurile și pierderea elasticității

Stresul oxidativ al plasmei reci are un impact antioxidant asupra sistemului imunitar al pielii, reducând efectul dăunător al bolilor cronice ale pielii, cum ar fi dermatita atopică, eczema și seboreea, care se manifestă într-o piele inflamată, iritată, deshidratată și aspră.

Tratamentul cu plasmă este eficient în special pentru petele de piele sub care are loc un proces inflamator. Prin reducerea inflamației, plasma reduce și nivelul de hemoglobină din jurul petelor de piele, reducând astfel petele.

De asemenea, plasma crește permeabilitatea epidermică, permițând introducerea eficientă a substanțelor active în piele, de ex. agenți de albire a pielii și substanțe pentru echilibrarea și îmbunătățirea funcției pielii.

Plasma sterilizează pielea, stimulează regenerarea pielii și eliminarea celulelor moarte ale pielii, întărește sistemul imunitar al pielii și bariera epidermică, îmbunătățește comunicarea intercelulară și crește temporar permeabilitatea epidermală. Prin urmare, fiecare tratament de îngrijire facială pentru fiecare
tip de piele ar trebui să includă plasmă (pe pielea uscată, după curățarea inițială și înainte de peeling).

Plasma va spori impactul peelingului

Va îmbunătăți absorbția substanțelor active de către piele și le va spori impactul

Beneficiile tratamentului cu plasmă Dr. Platon

Tratament super-eficient pentru acnee

Pentru pacienții care suferă de acnee (inclusiv acneea adultă, papule și pustule), plasma rece atmosferică este extrem de eficientă în:

  • Distrugerea bacteriilor P. acnee și reducerea rapidă a inflamației
  • Prevenirea reapariției acneei, prin echilibrarea producției de sebum

Alinare pentru pielea iritată, deshidratată

Stresul oxidativ al plasmei atmosferice reci are un impact antioxidant asupra sistemului imunitar al pielii.

Reduce efectul dăunător al bolilor cronice ale pielii – cum ar fi dermatita atopică, eczema și seboreea – care se manifestă în pielea inflamată, iritată, deshidratată și aspră.

Regenerarea pielii și impactul anti-îmbătrânire

Terapia cu plasmă rece este un tratament puternic anti-îmbătrânire. Plasma atmosferică:

  • Declanșează diviziunea celulelor bazale și stimulează regenerarea epidermică
  • Crește producția de colagen nou
  • Stimulează formarea de noi vase de sânge, contribuind astfel la vindecarea rănilor
  • Intareste sistemul imunitar al pielii si bariera epidermica

Efect antiinflamator și de iluminare

Oxigenul atopic din plasma rece atmosferică are efect de albire – Oxigenează melanina din petele epidermice ale pielii.

Plasma rece este eficientă în special pentru petele de piele sub care are loc un proces inflamator –

Prin reducerea inflamației, plasma reduce și nivelul de hemoglobină din jurul petelor de piele, reducând astfel petele.

Creșterea absorbției substanțelor active

Cercetările arată că plasma atmosferică crește permeabilitatea epidermică, în primele 12 ore după tratament, cu ~24%.

Tratamentul cu plasmă rece de către Dr. Platon înainte de introducerea ingredientelor active în piele (de exemplu, prin electroporare + iontoforeză) va crește semnificativ absorbția și, prin urmare, impactul acestor ingrediente asupra pielii.

Tratament fără durere, fără timp de nefuncționare

Tratamentele cu plasmă rece efectuate de Dr. Platon nu provoacă durere sau disconfort.

Aceste tratamente nu provoacă nicio ablație a pielii și, prin urmare, nu necesită timp de nefuncționare

Intoarcerea la activităție curente poate fi făcută imediat

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de terapia Dr. Platon:

Ce este tratamentul cu plasma Dr. Platon?

Tratamentul cu plasma Dr. Platon utilizează tehnologia plasmei reci atmosferice pentru a oferi îngrijire și regenerare pielii, fiind eficient în tratarea unor afecțiuni precum acneea, psoriazisul și rozaceea.

Cum funcționează plasma rece?

Plasma rece generează un duș de plasmă care sterilizează suprafața pielii, stimulează regenerarea celulară, reduce inflamația și îmbunătățește absorbția produselor de îngrijire a pielii.

Este tratamentul cu plasma Dr. Platon dureros?

Tratamentul este considerat nedureros, cu un disconfort minim sau inexistent pentru majoritatea pacienților.

Cât timp durează un tratament?

Durata unei sesiuni de tratament variază în funcție de afecțiunea tratată și de suprafața pielii vizată, dar în general, o sesiune poate dura de la câteva minute până la o oră.

Câte tratamente sunt necesare pentru a vedea rezultate?

Numărul de tratamente necesare variază în funcție de afecțiunea pielii și de răspunsul individual al fiecărui pacient. În general, se pot observa îmbunătățiri după primele câteva sesiuni, dar un regim complet de tratament poate include mai multe sesiuni stabilite de către specialist.

Există efecte secundare sau riscuri asociate cu tratamentul cu plasma Dr. Platon?

Tratamentele cu plasma rece sunt considerate sigure, cu efecte secundare minime. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărui tratament cosmetic, există potențialul unor reacții ușoare precum înroșirea sau iritarea temporară a pielii.

Cât timp durează recuperarea după o sesiune de tratament?

Unul dintre avantajele tratamentului cu plasma Dr. Platon este timpul scurt de recuperare. Majoritatea pacienților pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament.

Tratamentul cu plasma Dr. Platon este potrivit pentru toate tipurile de piele?

Plasma rece este considerată a fi potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele. În clinică, ulterior consultului de specialitate vom determina dacă tratamentul este adecvat pentru afecțiunea și tipul dumneavoastră de piele.

REZULTATE