Tratament Kleresca®

Tehnologia stimulează sistemele spontane de auto-reparare ale pielii într-un mod neinvaziv și nedureros, fără a o deteriora.

Kleresca® transforma modul de ingrijire a pielii

Tratament Kleresca – potrivit atât pentru afecțiuni inflamatorii, cât și pentru tratamente de înfrumusețare, funcționează folosind energia luminii fluorescente (FLE), foarte eficientă în calmarea, revitalizarea și restabilirea sănătății pielii. Tratamentul scoate la iveală ce e mai bun din piele.

Tehnologia FLE

Kleresca ® este singura tehnologie de pe piață care folosește FLE pentru a activa pielea din interior. Este un mecanism de actiune cu totul nou, pe piata din 2014. Tratamentul se poate aplica pe tot parcursul anului, chiar si vara, pentru a avea mereu o piele echilibrata si luminoasa.

Descoperă opțiunile de tratament KLERESCA

Tratament Kleresca® Acnee 

Tratează atât acneea activă, cât și cicatricile acesteia cu energie luminoasă fluorescentă.

Kleresca ® oferă o alternativă eficientă pentru pacienții care suferă de acnee, chiar și în cazurile moderate și severe. Tratamentul a fost conceput cu nevoile specifice ale persoanelor cu acnee în minte și poate fi aplicat în diferite zone: atât pe față cât și pe umeri sau spate.

Tratament Kleresca® rozacee

Tratamentul Kleresca ® Rosacea folosește energia luminii fluorescente (FLE) pentru a reduce eficient cosurile și roșeața. Tratamentul calmează pielea, eliberând-o de stres și oferindu-i o strălucire sănătoasă. Iar rezultatele sunt rapide și de lungă durată deoarece stimulează echilibrul natural al pielii.

Tratament Kleresca® întinerirea pielii

Kleresca ® Skin Rejuvenation este un tratament blând, eficient și neinvaziv care utilizează energia luminii fluorescente (FLE) pentru a stimula procesul natural de întinerire a pielii. Dovedit științific și recomandat de dermatologi, acest tratament îmbunătățește tenul și textura generală a pielii fără a provoca traume.

T E H N O L O G I A

Tratamentul Kleresca ® foloseste energia luminii fluorescente (FLE) pentru a stimula mecanismele naturale de reparare ale pielii, procedura bazându-se pe interacțiunea dintre un gel special conceput special și Kleresca® Light.

Cromoforii conținuți în gel transformă lumina albastră emisă de lampă în energie luminoasă fluorescentă, care pătrunde în piele și activează procesele sale naturale de vindecare, stimulând procesul de întinerire a acesteia. Îmbunătățiri notabile la nivelul pielii se observă atât în timpul tratamentelor, cât și după încheierea ședințelor: pielea continuă să-și îmbunătățească aspectul și să arate mai sănătoasă și mai strălucitoare pe măsură ce timpul trece.

Cum se efectuează tratamentul

Tratamentul trifazic este descris ca o experiență plăcută, 9 minute sub lampa fiind suficiente pentru a obține rezultatele dorite. Perioada foarte scurtă de recuperare permite ca machiajul să fie aplicat imediat după fiecare sesiune. Este un tratament blând, dar eficient și neinvaziv, care utilizează energia luminii fluorescente (FLE) pentru a stimula procesul natural de întinerire a pielii:

Inspirat de fotosinteză

Inovația tehnologiei Kleresca ® Skin Rejuvenation constă în capacitatea sa de a crea energie luminoasă fluorescentă care activează celulele pielii producătoare de colagen (fibroblasti).

Acționează la nivel celular
Energia luminoasă fluorescentă pătrunde în piele și ajunge în diferitele straturi ale pielii, sporind producția de colagen prin stimularea proceselor naturale ale pielii.

Creștere cu aproximativ 400% a colagenului
Studiile arată că Kleresca ® Skin Rejuvenation induce o creștere cu aproximativ 400% a producției de colagen.

BENEFICII

Stimulează mecanismele de auto-vindecare ale pielii

Este eficient atât în ​​tratarea bolilor inflamatorii, cât și în tratamentele de înfrumusețare

Destresează și revitalizează pielea

Neinvaziv, nesistemic și nedureros

Potrivit pentru tot timpul anului, chiar și vara

Se curăță pielea și se aplică gelul Kleresca®, ales în funcție de nevoile specifice ale pielii: Acnee, Rozacee,  Intinerirea Pielii.

Gelul este iluminat timp de nouă minute folosind lampa multi-LED Kleresca® Light, creând astfel o energie luminoasă fluorescentă care stimulează mecanismele naturale de reparare ale pielii.

Gelul este indepartat si pielea ramane curata si hidratata.

Dovedit științific

Kleresca ® Skin Rejuvenation este un tratament pentru toate anotimpurile care lasă pielea revitalizată, tonifiată și strălucitoare. Dovedit științific și recomandat de dermatologi, acest tratament îmbunătățește tenul și textura generală a pielii fără a provoca traume.

Fluorescenta: un mod unic de actiune

Sistemul biofotonic Kleresca ® constă dintr-o lampă multi-LED Kleresca ® patentată , proiectată cu setări specifice de lungime de undă preprogramate și un gel fotoconvertor patentat.
Cromoforii conținuți în gel transformă undele luminoase emise de lampă în energie dinamică, pulsatorie și fluorescentă care stimulează mecanismele de reparare a pielii.

Tratamentul Kleresca este disponibil la Dermaspa, în cadrul Institutului Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu. Se adresează în principal adulților care doresc să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii lor și este potrivit pentru bărbați și femei de toate tipurile de piele, inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibilă. Tratamentul Kleresca poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale tenului fiecărei persoane și de recomandările pe care le oferim în clinica noastră ulterior analizei pielii Visia.

Kleresca este o procedură sigură și eficientă pe timp de vară și poate fi o opțiune excelentă pentru a menține și îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii pe durata sezonului cald. Nu este fotosensibilizantă, nu necesită timp de recuperare și poate fi adaptată pentru a trata diverse probleme ale pielii care pot fi exacerbate în timpul verii, cum ar fi rozaceea, acneea sau pierdere a elasticității pielii.

Recomandăm utilizarea protecției solare adecvate, în special dacă pielea voastră este sensibilă sau predispusă la arsuri solare. De altfel, așa cum am spus întotdeauna, indiferent de vreme sau anotimp, sau dacă se urmează sau nu anumite tratamente cosmetice, protejarea pielii de expunerea la soare este cel mai important lucru: atât pentru menținerea sănătății acesteia cât și pentru prevenirea deteriorărilor cauzate de radiațiile ultraviolete.