LIPOLIZA INJECTABILA PB SERUM

Pbserum Medical – Produse Inovatoare cu Enzime pentru Rejuvenare Cutanata

Pbserum Medical este o linie nouă și inovativă de produse profesionale de estetică medicală, specializate în tratarea fibrozelor, în rejuvenarea tenului și în eliminarea celulitei. Linia medicală de produse Pbserum este destinată specialiștilor în estetică medicală care pun accent în practică lor pe metode minim-invazive de rejuvenare și regenerare a pielii și a țesutului subcutanat. Produsele Pbserum sunt realizate de laboratoarele Proteos Biotech, cu tehnologie 100% spaniolă și sunt rezultatul anilor de cercetare biotehnologică realizată de biologi, biochimiști și ingineri specializați în laboratoarele din Albacete, Spania.

Enzimele recombinante Pbserum au fost dezvoltate în scopul de a mări capacitatea de regenerare a enzimelor, această tehnologie revoluționând modul în care diferite afecțiuni ale pielii sunt gestionate în practica clinică din întreagă lume. În medicina globală, Pbserum este un produs inovativ, revoluționar, capabil să ofere medicilor, specialiștilor și pacienților nenumărate posibilități terapeutice.

Pbserum Medical – tehnologia

Enzimele pbserum sunt de origine bacteriană și au fost dezvoltate printr-un proces biotehnologic complex, patentat. Un factor cheie este utilizarea tehnologiei de recombinare genetică a ADN-ului, cunoscută sub numele de tehnologie recombinantă, pentru a obține enzime sintetizate de microorganisme bacteriene, având totuși aceeași structură și secvență ca și enzima umană. Datorită acestui fapt, procedurile bazate pe enzime recombinante oferă un nivel scăzut de imunogenitate, permițând un tratament sigur, eficient, pur și biologic. Enzime recombinante sunt proteine care accelerează viteza reacțiilor metabolice în celule și se remarcă prin specificitate, eficacitate și siguranță.

Liofilizarea este o metodă de deshidratare a ingredientelor active prin congelarea rapidă și sublimarea ulterioară a gheții formate în condiții de presiune redusă. Se obține astfel un produs de înaltă puritate și siguranță. Această metodă realizează o stabilitate ridicată a principiilor active, păstrând 100% activitatea și proprietățile enzimelor și vitaminelor, evitând în același timp necesitatea folosirii conservanților și aditivilor.

Sunt încapsulate în microemulsii, soluții uleioase care se obțin prin unirea a două lichide nemiscibile cu particule de dimensiuni foarte mici. Acest lucru stabilizează enzimele din microcapsule pentru a le îmbunătăți capacitatea de penetrare într-un mod eficient și sigur. În plus, textura acestui tip de formulări ajută la obținerea unor rezultate optime.

Ce se poate trata cu produsele PB Serum Medical?

PB Serum Medical este conceput pentru rejuvenarea pielii și remodelarea corporală prin injectare. Poate fi utilizat pentru tratarea fibrozelor, cu rezultate vizibile după prima aplicare, poate avea efecte benefice asupra celulitei, vergeturilor, cicatricilor (hipertrofice, atrofice, cheloide) sau laxității pielii.

În ce zone se poate injecta PB Serum?

PB Serum poate fi injectat în mai multe zone ale corpului, incluzând fața, gâtul, decolteul, brațele, abdomenul, fesele, coapsele și genunchii, pentru a rejuvena și remodela pielea și a trata probleme precum celulita, vergeturile, cicatricile sau laxitatea pielii. Enzimele PB Serum garantează rezultate extrem de bune, cu disconfort redus și reacții adverse minime împotriva bărbiei duble sau șesutului adipos localizat.

Injectari enzimatice – PB Serum

Linia PB Serum Medical oferă o soluție avansată în estetica medicală prin intermediul formulei unice de enzime, concepute pentru a rejuvena pielea și a remodela silueta prin injectare. Acesta garantează rezultate impresionante, fără efecte secundare sau perioade lungi de recuperare. La clinica Dermaspa, parte a Institutului Dermato-Estetic, prioritatea noastră este siguranța pacienților, motiv pentru care alegem întotdeauna produse testate și certificate, sigure și eficiente. Acest lucru încurajează pacienții să aleagă în siguranță tratamentul cu PB Serum, cunoscând faptul că vor obține rezultate exceptionale, fără riscuri sau perioade lungi de recuperare.

Tehnologia unică a enzimelor recombinante, împreună cu modalitatea de păstrare într-un mediu steril prin liofilizare, garantează un nivel înalt de siguranță, studiile efectuate asupra produselor PB Serum Medical  confirmând siguranța și calitatea acestora. Testele in vivo au evidențiat o eficacitate impresionantă în tratamentul fibrozelor, cu rezultate vizibile după prima aplicare.

Cum acționează injectările cu PB Serum Medical în remodelarea corporală?

Produsele PB Serum Medical sunt alcătuite din o combinație unică de enzime – Lipaza, Colagenaza și Liaza – cu cel mai înalt grad de puritate, obținute prin biotehnologie, identice cu cele din organismul uman. Aceste enzime sunt proteine esențiale pentru procesele metabolice și formarea și descompunerea substanțelor din corp. Enzimele recombinante PB Serum sunt extrem de selective și se concentrează asupra afecțiunii pielii, luptând împotriva celulitei și remodelând zonele slăbite. Injectarea acestor enzime reprezintă o inovație în industria estetică și poate fi un element important în procesul de remodelare corporală, împreună cu tehnologia VelaShape III bazată pe infraroșu și radiofrecvență, oferind pacienților rezultate excelente în zone precum gușa, abdomenul, lombari, coapse și genunchi.

Enzimele recombinante ale PB SERUM își bazează eficacitatea pe specificitatea lor ridicată și selectivitatea substratului, precum și pe rolul important pe care îl joacă în mecanismele de regenerare a țesuturilor. Prin intermediul enzimelor recombinate se îmbunătățește funcția naturală de regenerare și, prin urmare, starea unuia dintre cele mai complexe organe care contribuie cel mai mult la sănătatea generală: pielea.

Folosind enzima recombinantă adecvată sau combinația ideală de enzime, precum și aplicarea terapeutică corectă, este posibilă reducerea leziunilor cutanate într-un mod accelerat, inclusiv a semnelor de îmbătrânire (riduri, linii de expresie, piele flască, hiperpigmentare), pete, sechele de acnee, cicatrici, fibroză, celulită și grăsime localizată, printre altele.

Keratinaza PB333
Origine: Bacillus Licheniformis.

Mecanism de acțiune:

Degradarea cheratinei.

Efecte: Keratolitic.

Acționează ca nucleu al efectului Smart Peeling, care recunoaște nevoile pielii și acționează acolo unde este nevoie. Cu tehnologia sa selectivă, promovează în mod natural reînnoirea celulară și exfoliază delicat, dar eficient pielea, fără a provoca iritații. Crește permeabilitatea și îmbunătățește penetrarea altor ingrediente active.

Hialuronidază PB3000
Origine: Streptococcus Pyogenes.

Mecanism de acțiune:

Degradarea polizaharidelor.

Efecte: Drenaj.

Corectează complicațiile după injecțiile de umplutură cu acid hialuronic. Degradează excesul de polizaharide responsabile de retenția de lichide, crescând permeabilitatea dermică și favorizând drenajul limfatic. Îmbunătățește microcirculația și aspectul pielii, ajutând la obținerea unei siluete mai zvelte.

Colagenaza GH PB220
Origine: Clostridium Histolyticum.

Mecanism de acțiune:

Degradarea fibrelor de colagen.

Efecte: Antifibrotic.

Promovează regenerarea și reorganizarea fibrelor de colagen din dermă, îmbunătățind textura și aspectul pielii, precum și creșterea supleței și tonicității acesteia cu un efect puternic de fermitate.

Lipaza PB500
Origine: Thermus Thermophilus.

Mecanism de acțiune:

degradarea trigliceridelor.

Efecte: lipolitice.

Activează metabolismul lipidelor în interiorul adipocitelor, reducând volumul în exces și grăsimea localizată fără a deteriora țesutul. Elimina excesul de sebum la nivel superficial, lasand pielea curata, imbunatatindu-i aspectul si textura, facilitand in acelasi timp absorbtia ingredientelor active.

Lyase PB72K
Origine: Streptococcus Pyogenes.

Mecanism de acțiune:

degradarea proteoglicanilor.

Efecte: Drenaj.

Crește permeabilitatea țesuturilor și pătrunderea colagenazei și lipazei. De asemenea, degradează moleculele responsabile cu reținerea lichidelor și a toxinelor din matricea extracelulară, reducând volumul corpului și îmbunătățind aspectul pielii.

Protocolul de tratament constă în recomandarea de 3-4 ședințe efectuate la interval de două săptămâni.

Tratamentul injectabil cu enzime PB Serum este recomandat pentru pacienții sănătoși clinic, care au probleme cu țesutul adipos localizat și laxitate și sunt normoponderali. Se poate opta pentru anestezie locală.

Pacienții cu leziuni active ale pielii, boli autoimune, tratament cu anticoagulante, vaccin recent sau tratament cu vitamina C nu ar trebui să urmeze acest tratament. Medicația anti-inflamatoare poate crește riscul de vânătăi și sângerări, astfel încât trebuie întreruptă cu 4 zile înaintea intervenției și reluată după 4 zile. Consumul excesiv de alcool și suplimentele cu vitamina E pot, de asemenea, să crească riscul de apariție a vânătăilor.

În cazuri rare, injectările cu PB Serum pot cauza durere, edem, roșeață sau vânătăi. Punctul de injectare poate sângera ușor, dar acest lucru de obicei dispare până la sfârșitul tratamentului. Uneori, poate apărea o leziune mică în zona unde acul a intrat în piele. O reacție alergică, care se manifestă prin inflamații roșii sau albe, poate fi, de asemenea, prezentă în unele cazuri.

Sfaturi post-tratament:

Se recomandă medicație pentru reducerea durerii dacă este necesar. Pacientul nu ar trebui să facă sport, să meargă la saună sau să facă băi fierbinți timp de patru zile după intervenție. De asemenea, se recomandă evitarea aplicării de comprese reci.

Avantajul Pbserum – Utilizarea Enzimelor Recombinante

Cu ajutorul biotehnologiei si a unei selectii de microorganisme, devine posibila utilizarea cu success a enzimelor recombinante pentru tratamente de estetica medicala. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

Ce este Liofilizarea PB Serum?

Liofilizarea este o metoda de conservare prin deshidratare, produsele fiind supuse inghetului rapid. Procesul de liofilizare creste stabilitatea produselor PB Serum. Enzimele isi pastreaza 100% din proprietati si abilitati de actiune, fara a fi nevoie de conservanti. Procesul de productie are loc intr-un mediu steril, asigurand inalta calitate a produselor. Pastrarea ulterioara a produselor nu necesita stocare la rece. Produsele pot fi pastrate la temeperaturi intre 1ºC si 30ºC

HA Filler Corrector – Solutia Ideala pentru Hialuronidaza

Cu ajutorul produselor Pbserum HA Filler Corrector, puteti folosi puterea enzimelor pentru a corecta sau elimina complet efectele tratamentelor cu produse injectabile cu acid hialuronic. Enzimele Pbserum sunt capabile sa rupa legaturile moleculare ale acidului hialuronic, indepartand astfel efectele produselor, in caz ca rezultatele obtinute nu sunt ceea ce a dorit pacientul.

PB Serum – Enzime Medicale de Înaltă Calitate

Tratarea zonelor cu grăsime localizată poate fi realizată prin utilizarea de enzime care au un rol important în distrugerea celulelor de grăsime. Acestea transformă trigliceridele solide în monogliceride lichide, care pot fi ușor eliminate de sistemul limfatic, rezultând în reducerea țesutului adipos și, prin urmare, în reducerea circumferențială a zonei tratate. Atunci când sunt utilizate împotriva celulitei, enzimele distrug septurile fibroase ale celulelor de grăsime, reducând astfel aspectul de coajă de portocală. PB Serum, un tip de enzime, poate conferă un efect de întărire a pielii, prin acțiunea asupra rețelei de colagen și elastină, și poate ajuta la tratarea laxității pielii cauzate de pierderea kilogramelor, sarcină sau înaintarea în vârstă.

Pbserum HA 1,5 este un acid hialuronic ușor reticulat și cu o greutate moleculara de 8 mg/mL. Produsul are proprietăți antiinflamatorii si de regenerare, stimulând refacerea fibrelor de colagen în țesutul afectat. Datorită acestor caracteristici, produsul este ideal pentru inhibarea, combaterea și prevenția apariției fibrozei, reprezentând baza tratamentului PB Serum. Eficiența enzimelor medicale PB serum a fost testata in vitro si in vivo. Rezultatele in vivo indică o eficiență deosebită în tratarea fibrozei, rezultatele fiind vizibile după prima aplicare. Mai mult, datorită caracteristicilor enzimelor recombinante, dar și a păstrării în mediul steril prin liofilizare, produsele oferă un nivel înalt de siguranță al tratamentelor.

REZULTATE OBTINUTE – PB SERUM