Nanopoore Stylus 2 – Microneedling – Colagen Induction Therapy

Iti doresti o piele sanatoasa, luminoasa si stralucitoare?

Suntem mandri sa va oferim cea mai recenta tehnologie de inductie de colagen prin microneedling – Nanopore Stylus 02.

Nanopore Stylus este un dispozitiv medical electric de mezoterapie fractionata sau microneedling, care induce si regenereaza colagenul pielii prin terapia de comunicare intercelulara, avand un mecanism cu tripla actiune:

1. Stimulare fizico-mecanica – microperforarea stimuleaza angiogeneza prin eliberarea factorilor de crestere endoteliala (VEGF). Microperforarea stratului cornos activeaza mecanismul de auto- reparare a pielii, care este responsabil pentru producerea de colagen nou. In plus, creste permeabilitatea creand microcanale care faciliteaza patrunderea ingredientelor active in cele mai profunde straturi ale pielii.

2. Acele sunt lubrifiate cu o combinatie de factori de crestere care reduc durerea si traumatismele epidermice.

3. Optimizeaza comunicarea intercelulara pentru a imbunatati functia de protectie, pigmentarea, elasticitatea fibrelor de colagen si elastina ale pielii.

Tratamentul este personalizat, se folosesc cockteil-uri de substante active personalizate pentru fiecare pacient, cu factori de crestere epidermica, agenti pentru fermitate, luminozitate, acid hialuronic si este recomandat atat femeilor cat si barbatilor, fiind indicat pentru riduri, cicatrici, dermatohelioza sau fotoimbatranire, pori dilatati, melasma, alopecie, flaciditate, vergeturi, hipopigmentare, hiperpigmentare, celulita, pungi sub ochi si cearcane, acnee.

Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta. Tratamentul este rapid si confortabil, iar pielea capata stralucire si vitalitate in doar cateva zile.