Cryolift & Skin Perfusion

Cryolift implementeaza fuziunea perfecta între actiunea produselor de tratament de inalta performanta – SKIN PERFUSION – si efectul biostimulator al crioterapiei asociate cu terapia prin lumina LED, pentru rezultate vizibile si de durata chiar dupa primul tratament:

* efect de lifting nechirurgical (fata, decolteu, bust, abdomen)
* tratateaza cearcanele
* uniformizeaza complet textura pielii
* confera stralucire si ilumineaza tenul, prin actiunea sa bio-stimulatoare
* drenaj limfatic
* depigmentare
* tonus
* elasticitate
* hidratare
* revitalizare
* tratament anti-age
* stralucire

Metoda se bazeaza pe principiul socului termic (efectul Peltier).

NCTF – ingredient cheie utilizat in mezoterapia si tratamentele Filorga reprezinta o formula unica foarte eficienta, ce asociaza 53+1 ingredienti activi: 12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 minerale, 6 coenzyme, 5 acizi nucleici, 1 antioxidant + ACID HIALURONIC. Formula exclusiva NCTF este incapsulata in cronosfere, vectori microscopici care furnizeaza impregnarea optima si distributia la capacitate maxima a ingredientelor active incapsulate.

TEHNICILE EXCLUSIVE SKIN PERFUSION SUNT COMBINATE CU PRODUSE DE INALTA PERFORMANTA PENTRU A GENERA TRATAMENTE INALT PERSONALIZATE.

PROCEDURI PERSONALIZATE

Fiecare procedura combina serul SKIN PERFUSION, tratamentele anti-aging SKIN PERFUSION si tehnicile de medicina estetica cele mai adecvate pentru statusul cutanat, pentru problemele pielii si pentru dorintele pe care le aveti inainte de initierea tratamentului. De aceea sunt atat de importante diagnosticarea conditiei pielii si discutia cu specialistul estetician.

PEELING – CONCEPT MEDICAL DE REFACERE A CALITATII PIELII
PRINCIPIUL: DEZVALUIE PIELEA PERFECTA

Peelingul SKIN PERFUSION implica aplicarea unei solutii cu acid glicolic, cu rol de exfoliere, ce indeparteza bland straturile superficiale ale epidermului.

Acest peeling este conceput pe baza tehnicilor medicale si are o concentratie ce permite aplicarea in absoluta siguranta.

REZULTATUL: PIELE STRALUCITOARE, CA DE COPIL

Peelingul SKIN PERFUSION accelereaza regenerarea celulara, imbunatateste elasticitatea, reduce ridurile, petele pigmentare si neregularitatile tenului. Pielea dumneavoastra devine instantaneu revigorata, mai neteda si mai stralucitoare, pregatita pentru aplicarea celorlalte etape ale tratamentului.

CRIOTERAPIA – REVITALIZARE COMPLEXA FARA INJECTARE

Rezultat al cercetarii medicale, crioterapia SKIN PERFUSION actioneaza prin emiterea difuza a unei temperaturi scazute stabile cu efect stimulativ la nivelul tenului. Prin scaderea rapida a temperaturii la nivelul pielii, crioterapia determina o succesiune a reactiilor de tip vasoconstrictie si vasodilatatie, ce permite penetrarea mai profunda a ingredientelor active asociate acestei tehnici si o modelare crescuta a tesuturilor pielii.

REZULTATUL: EFECT DE LIFTING NECHIRURGICAL

Datorita efectului sau imediat de imbunatatire a fermitatii, crioterapia SKIN PERFUSION determina liftingul trasaturilor, reduce semnele de oboseala si uniformizeaza complet textura pielii. De asemenea, actiunea sa bio-stimulatoare confera stralucire si ilumineaza tenul, ca in urma unei plimbari in aer curat.

LUMINOTERAPIA – PRINCIPIUL: REACTIVAREA CELULARA

Luminoterapia anti-aging determina activarea intensa a mecanismelor profunde de regenerare cutanata. O lumina rece, cu efect calmant (LED) cu o lungime de unda specifica, patrunde la nivelul straturilor profunde ale pielii, unde este transformata in energie ce poate fi reutilizata direct de catre celule.

Luminoterapia SKIN PERFUSION faciliteaza redeclansarea tuturor mecanismelor biologice ale pielii, determinand regenerarea la nivel profund a celulelor, pana la nivelul dermului, cu ajutorul luminii rosii.

REZULTATUL: ENERGIZAREA PIELII DIN PROFUNZIME

Prin stimularea din profunzime, pielea produce o cantitate mai mare de colagen si elastina si isi reorganizeaza tesuturile de suport. Este ca si cum toate functiile celulare au fost resetate pentru a porni din nou si functioneaza la capacitate maxima, lasand pielea ferma, densa, neteda si uniforma.

COORDONAREA SI PUNEREA IN PRACTICA A CONCEPTULUI SKIN-PERFUSION SI CRYOLIFT FILORGA ESTE REALIZATA DE ANA MARIA NEDELCU, SINGURUL ESTETICIAN TRAINER CERTIFICAT DE LABORATOARELE FILORGA PARIS PENTRU IMPLEMENTAREA ACESTOR TRATAMENTE IN ROMANIA.