Cryolift vs. falsificatori

Tehnica exclusiva Cryolift impreuna cu tratamentele Skin Perfusion sunt solutia anti aging oferita in premiera in Romania de catre Dermaspa, prin Ana Maria Nedelcu, trainer Filorga Paris.

Bazat pe tehnici inspirate de procedurile utilizate in medicina estetica, Cryolift combina doua proceduri esentiale – Crioterapia ( -18 grade Celsius ) si Luminoterapia – cu eficienta dovedita a formulelor intens concentrate Skin Perfusion. Produsele de tratament Skin Perfusion contin NCTF, un compus patentat Filorga, cu acid hialuronic si 53 de ingrediente active ( 12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 minerale, 6 coenzime, 5 acizi nucleici, 1 antioxidant si 2 molecule de acid hialuronic ). NCTF este considerat “golden standard” in mezoterapie.

Atat pentru corectitudinea informatiilor, cat si pentru buna informare a clientelor noastre, revin cu precizarea ca rezultatele deosebite se obtin prin asocierea corecta a terapiilor enumerate mai sus.

Afirm acest lucru intrucat, profitand de numele si renumele acestui tratament de reintinerire, in ultimele luni, site-urile de reduceri au fost invadate de oferte sub denumirea marcii “Cryolift”, in scopul generarii de confuzii in perceptia clientilor, acestia fiind inselati cu buna stiinta . In tratamentele aplicate acestora s-au folosit geluri racoritoare in locul crioterapiei si masaj la lumina becului. Acesti falsificatori au prejudiciat titularul legal al marcii inregistrate ( Filorga ) , dar si pe cei care aplica in mod corect aceasta metoda premium de rejuvenare.

Nu in ultimul rand, vreau sa va informez ca, datorita mecanismelor de actiune ale terapiei Cryolift , pentru obtinerea unor rezultate excelente si evitarea unor efecte nedorite, este necesar un consult si un diagnostic al medicului dermatolog, precum si efectuarea tratamentului de catre un terapeut cu experienta in aplicarea acestei tehnici.

Pentru patronii amatori de cosmetica, lipsiti de constiinta profesionala , poate parea simplu sa faca copy / paste de pe site-ul nostru . Acest lucru nu le ofera insa cunostintele necesare pentru a furniza un tratament corect clientilor. In plus, ATENTIE la utilizarea neautorizata a unei marci inregistrate : exista riscul major de a fi cercetat penal.

Cu respect,

Ana Maria Nedelcu, Trainer Filorga Paris

Leave a comment