Laborator Universkin

Pielea ta este unica. La fel si tu. De ce nu ai avea o formula de ingrijire special conceputa doar pentru tine ?

#SkinXs – Compleaza acest chestionar si poti afla ce tip de ingrijire este specifica nevoilor pielii tale pentru a intineri, ce tip de creme si serumuri au eficienta in cazul tau.

https://www.skinxs.com/diag/dermaspa

Raspunsurile tale vor fi analizate si vei primi formula ideala, personalizata, de ingrijire a pielii, pe care o vei putea comanda pe skinshop.ro sau achizitiona direct din clinica noastra, Dermaspa, in cadrul Institutului Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu

Intrucat misiunea noastra este sa oferim solutii personalizate si adaptate nevoilor pielii dvs., am introdus in clinicile noastre, Dermaspa si Institutul Dermato Estetic, dar si online, pe Skinshop.ro, un concept inovator, unic in lume, laboratorul dermatologic functional Universkin.

Este binecunoscut faptul ca produsele standard de ingrijire a pielii disponibile pe piata, obliga pacientul sa se adapteze variantelor prestabilite de producatori. Acum, folosind conceptul Universkin, echipa noastra va elaboreaza schema de ingrijire total personalizata. Sa recunoastem fiecare pacient ca fiind unic si sa identificam nevoile specifice pielii acestuia una cate una, reprezinta inima valorilor noastre.

Produse personalizate si efectuate pe loc – Filosofia conceptului Universkin

Dupa o consultatie riguroasa, iti cream o formula personalizata de ingrijire, cu ingredientii activi de care are nevoie pielea ta. Fiecare produs este preparat exclusiv pentru tine, conform nevoilor tale, pentru a preveni, trata si incetini semnele imbatranirii cutanate, diversele afectiuni dermatologice sau pentru pregatirea si optimizarea interventiilor estetice medicale (laser, injectii, peeling). Specialistul nostru va prepara serumul magistral Nexultra pe loc, in fata ta; o formula magica, cu antioxidanti, vitamine si peptide.

Serumul magistral Nexultra este efectuat special pentru pielea fiecarui pacient. Acesta are o textura lejera (care inlocuieste agentul cremelor uleioase, bazate pe ceara sau uleiuri vegetale) si o formula bogata care contine: ulei organic de Camelina; peptide biomimetice (mesageri biologici pentru balanta fizica a pielii) si acid hialuronic, care mentine functionarea optima a structurii de colagen, plus compusii activi individualizati nevoilor fiecarei persoane. Serumul magistral Nexultra se asociaza cu tratamentele din aceeasi linie – acestea pot fi cumparate de pe www.skinshop.ro.

Diagnosticul functional al pielii indruma specialistul sa identifice nutrientii activi necesari formulei tale. Acesti nutrienti activi sunt selectati pe baza dovezilor stiintifice, sustinute in literatura internationala de specialitate.

Folosim garantat ingrediente active eficiente. Pielea sensibila, uscata sau grasa, acneea, rozaceea si dermatita seboreica, hiperpigmentarile, cearcanele si pungile de sub ochi beneficiaza de abordare 100% personalizata.

Fara parabeni.

Fara niciun conservant chimic. Hipoalergenic.

Adaptam fiecare tratament pentru fiecare pacient, nu invers. Adaptam tratamentul in timp, in functie de progresul facut de piele.

Nu folosim adaosuri, ci doar ingrediente de calitate superioara care se potrivesc perfect tipului tau de piele.

Pentru noi, cel mai important lucru este ca FUNCTIONEAZA PENTRU TINE ! Formula ta, 100% personalizata!

CINE ESTE UNIVERSKIN ?

Universkin este o echipa de oameni de stiinta, formata din cei mai buni experti din Franta: Dermatologi, Biologi, Chimisti, Farmacisti, Anatomopatologi, Chirurgi specializati pe chirurgie faciala reconstructiva si Chirurgi plasticieni. Fondatori ai Dermatologiei functionale, sunt devotati inovatiei si dedicati imbunatatirii functiilor pielii.

Acestia au creat gama de tratamente Universkin bazate pe urmatoarele criterii strict stiintifice:

  • Cele mai importante sunt dovezile publicate in 5136 studii medicale si stiintifice din 1977 pana in 2014;
  • Ingrediente active, selectate pentru eficienta clinica;
  • Studii “Dublu orb”;
  • Siguranta;
  • Ingrediente active, provenite prin parteneriatul cu companii farmaceutice.

Pielea ta este atat de tanara pe cat ar putea fi ?

Unde si cum poti obtine ingrijire personalizata pentru pielea ta ?

Te asteptam la o Consultatie in cadrul Dermaspa. Programeaza-te la numarul de telefon 0722-870-777.

Produsele dermatologice UNIVERSKIN se gasesc in clinicile Dermaspa si Egoclinic si pe www.skinshop.ro

Leave a comment