Reveal by VISIA – Analiza computerizata a tenului si consiliere estetica

In cadrul consultatiilor de specialitate sau inainte de a efectua o procedura, este esential sa avem o analiza obiectiva a pielii, pentru a identifica nevoile reale si pentru a oferi un program corect de ingrijire si tratament, atat acasa, cat si in clinica.

Astfel, pacientii nostri beneficiaza de un screening computerizat cu Reveal by Visia – un sistem digital de analiza computerizata a pielii, tehnologie unica in Romania. Acest software preia fotografii de inalta rezolutie si permite studierea in detaliu a parametrilor vizibili si invizibili de la nivelul epidermului si dermului, riduri, pete, textura, pori, fotoimbatranire, petele induse de expunerea prelungita la soare- UV Spot, zonele rosii. Red Areas- Zonele rosii prezinta o potentiala varietate de afectiuni, cum ar fi acneea, diverse inflamatii, rosceea sau venele in panza de paianjen. Vasele de sange si hemoglobina continute in dermul papilar, confera acestor structuri culoarea lor rosie, care este detectata de tehnologia RBX. Analiza este noninvaziva si ofera rezultate imediat.

Vizualizam suprafata pielii in 3D, identificam atat ridurile fine cat si cele profunde, studiem textura si adancimea lor, pentru a alege tratamentul optim.

Marim zonele pentru examinare atenta a unor caracteristici specifice pielii.

Simulam procesul de imbatranire cu aproximativ 7 ani, pentru a observa evolutia, inclusiv a petelor si a ridurilor. Tehnologia RBX asigura o vizualizare extraordinara a melaninei si a conditiilor vasculare.

Analiza exclusiva a genelor, a lungimii si densitatii acestora, si evaluam rezultatele tratamentelor.

Toate aceste aspecte sunt abordate si tratate diferit, cu diverse dispozitive, cum ar fi laser si lumina intens pulsata, PRP, mezoterapie, microneedling, radiofrecventa, peelinguri chimice etc.

Sistemul evalueaza rezultatele tratamentelor si urmarim progresul , oferindu-le pacientilor un plus de siguranta. Aceasta analiza este utila pentru a documenta aspecte vizibile si invizibile cu ochiul liber, dar si pentru a monitoriza eficient evolutia pacientului, cu poze standardizate inainte si dupa procedura. Oferim pacientilor rapoarte usor de inteles, personalizate. Rapoartele includ imaginile capturate, recomandari de tratament, atat in clinica, cat si acasa.

Fie ca va doriti un program de ingrijire acasa, corect si personalizat conform nevoilor dvs, sau aveti nevoie de diverse proceduri dermato estetice, screening-ul computerizat al fetei este un prim pas esential. Aceasta tehnologie este disponibila in exclusivitate in Romania la Dermaspa, In cadrul Institutului Dermato Estetic.