0722-870-777

Programare online
Facebook Google Twitter LinkedIn

VENUS LEGACY

Venus Legacy la Dermaspa

VENUS LEGACY - O noua abordare in tratamentul avansat al rejuvenarii si remodelarii faciale si corporale

Venus Legacy este un aparat medical-estetic ce asigura tratamente de remodelare corporala, reducere celulita, fermitate si diminuare riduri. Foloseste radiofrecventa multipolara si campurile electromagnetice pulsate pentru a determina reducerea celulitei, a reface elasticitatea pielii si pentru a stimula productia de colagen. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta. Tratamentele se pot efectua pe conturul ochilor, fata, gusa, brate, abdomen, spate, fese, coapse, genunchi si gambe.

Celulita afecteaza aproximativ 90% dintre femei, la un moment dat in timpul vietii, datorita modificarilor hormonale, factorilor genetici, dietei si stilului de viata. Aceasta este în mod clar o problema comuna pe care multi pacienti sunt dornici sa o abordeze, fara interventii chirurgicale sau modificari drastice ale stilului de viata. Dupa experienta de ani de zile in remodelare corporala in special cu proceduri non-invazive, dar si dupa cercetare amanuntita, am decis introducerea in oferta clinicii noastre a celui mai avansat procedeu medical non-invaziv, care rezolva eficient nevoile estetice faciale si corporale, fiind sinergic cu toate celelalte tratamente pe care le folosim, Venus Legacy.

In abordarea complexa non chirurgicala a rejuvenarii si remodelarii faciale si corporale asociem principii medicale, mezoterapia, Dermapen, PRP-ul, proceduri laser, refermizarea si liftingul nechirurgical cu ultrasunete microfocusate ghidate ecografic prin Ultherapy si remodelarea prin radiofrecventa si camp electromagnetic cu Venus Legacy.

Venus Legacy este cel mai bun raspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita si laxitatea pielii, dar si pentru optimizarea procedurilor de liposuctie sau recuperarea siluetei dupa sarcina sau slabire, fiind primul dispozitiv de acest gen aprobat FDA. Venus Legacy se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor.Zonele care se pot trata sunt: conturul ochilor, fata, gusa, bratele, abdomenul, spatele, fesele, coapsele, genunchii si gambele.

Avand la baza tehnologia patentata (MP) 2 cu combinatia sinergica dintre campurile de radiofrecventa multi-polara (RF) si campurile electromagnetice pulsate (PEMF), Venus Legacy determina încalzirea celulelor de grasime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legatura între acestea, precum si a fibrelor de colagen. Designul aplicatoarelor ajuta caldura sa penetreze bine pielea, ceea ce îmbunatateste circulatia sangvina, drenajul limfatic si stimuleaza activitatea fibroblastelor. Drept rezultat, dupa tratament laxitatea pielii este redusa, zona este intens tonifiata, celulita este eliminata, iar textura pielii este vizibil îmbunatatita. Este cea mai eficienta metoda la ora actuala iar rezultatele continua sa se optimizeze timp de 3-4 luni de la ultima sedinta.

Tratamentele pot fi personalizate pentru a viza celulita in orice stadiu si nu necesita timp de recuperare pentru pacient.

Tratamentul realizat cu aparatul Venus Legacy este non-invaziv si nedureros. Pacientii care au urmat tratamentul, l-au comparat cu un masaj spa cu pietre fierbinti. In functie de zonele abordate, o sedinta dureaza între 15 si 90 de minute. Dupa doar o sedinta, veti observa o îmbunatatire a structurii pielii, iar rezultatele încep sa se contureze pe masura avansarii sedintelor.

Pentru rezultate vizibile este nevoie de 8-10 sedinte pentru corp, in vreme ce pentru fata si gat sunt recomandate intre 6 si 8 sedinte.

Venus Legacy se poate face intr-o pauza de pranz pentru ca o sedinta dureaza 15-90 minute in functie de zona de tratata. Dupa aceea, iti poti relua activitatile zilnice, normale. Nu exista timp de recuperare, efecte adverse sau durere in timpul procedurii!

Rezultatul imediat este îmbunatatirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase, avand ca efect reducerea stratului de grasime.

Ce trebuie sa stii înainte de a urma procedurile:

Într-un domeniu în care în mod constant apar noi echipamente cu titlul de ”cele mai eficiente”, Venus Legacy dispune de tehnologii de ultima generatie, care asigura rezultate excelente.

Cel mai avansat sistem de remodelare non-invaziva a pielii si de conturare pentru fata si corp, precum si tratament pentru reducerea celulitei si a ridurilor.

Caracteristici:

TEHNOLOGIA

Venus Legacy™ are patru aplicatoare: OctiPolar™ si Body 4D pentru zone mai mari, si DiamondPolar™ si Face 4D pentru zone mai mici. Toate cele patru aplicatoare sunt alimentate de tehnologia patentata (MP) 2 cu combinatia sinergica dintre campurile de radiofrecventa multi-polara (RF) si campurile electromagnetice pulsate (PEMF). Aplicatoarele OctiPolar™ si DiamondPolar™ sunt cele mai potrivite pentru refermizarea pielii si reducerea ridurilor. Aplicatoarele 4D Body si 4D Face sunt echipate cu o noua tehnologie VariPulse™, ceea ce le face extrem de eficiente pentru conturul corporal si reducerea celulitei.

FRECVENTA RADIO MULTI POLARA

CAMPURI ELECTRO-MAGNETICE PULSATE

(MP)2 TEHNOLOGIE

EFECTUL SINERGETIC AL RF-ULUI MULTI POLAR SI AL PEMF-ULUI

APLICATOR CORPORAL 4D

APLICATOR FACIAL 4D

TEHNOLOGIA INOVATOARE A VARIPULSE™

FEEDBACK-UL TERMAL IN TIMP REAL

Conform unui studiu realizat în 2015 în ceea ce priveste asteptarile pacientilor, realizat de catre Societatea Americana de Chirurgie Dermatologica (ASD), 88% dintre persoane sunt deranjate de excesul de greutate de pe orice parte a corpului. Cercetarile au aratat, de asemenea, ca tot mai multe persoane sunt în prezent sunt în prezent interesate de procedurile non-invazive, chiar si pentru tratamente care se adreseaza esteticii corporale dificile. Pacientii doresc rezultate, dar fara durere si timpi morti pentru recuperare, care vin odata cu o interventie chirurgicala.

Echipamentul pentru remodelare corporala Venus Concept ofera tratamente non-invazive si nu necesita timp de recuperare.

Peste 3 milioane de tratamente Venus sunt realizate in fiecare an la nivel global!

Programeaza o consultatie la 0722870777 - Ana Maria Nedelcu