v

0722-870-777

Programare online
Facebook Google Twitter LinkedIn

SUNEKOS®, NOUA GENERATIE PENTRU BIOREVITALIZAREA CUTANATA CU AMINOACIZI SI ACID HIALURONIC

Sunekos

Data: 22.07.2016Programare online

Varsta, stresul, stilul de viata dezechilibrat, alimentatia neadecvata, fumatul si expunerea repetata la radiatiile UV, toti acesti factori determina imbatranirea treptata a pielii. In timp se dezvolta ridurile, pielea incepe sa-si piarda fermitatea si elasticitatea, devine mai subtire, mai fragila si isi pierde stralucirea. Fibroblastele, celulele de la nivelul dermului, sunt responsabile cu repararea tesutului imbatranit, asigurandu-i tonusul, densitatea si elasticitatea. Pe masura ce imbatranim, vitalitatea fibroblastelor scade semnificativ si implicit productia de colagen si elastina este mai redusa. In producerea naturala a colagenului si elastinei pielii, fibroblastii utilizeaza un suport nutritiv: 6 Aminoacizi (Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina, L-Valina si L-Alanina). Aminoacizii sunt singurele substante necesare pentru refacerea colagenului si elastinei pielii. Cu cat este mai mare concentratia de aminoacizi in piele, cu atat mai mult creste cantitatea de colagen si elastina secretata de fibroblaste. In consecinta, are loc reintinerirea efectiva a pielii, in mod natural, cu imbunatatire vizibila a texturii, elasticitatii si stralucirii cutanate.

SUNEKOS 200 este noua formula brevetata a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano, care contine cei 6 aminoacizi esentiali pentru sinteza naturala a colagenului, dar si a elastinei, in concentratie farmaceutica, superioara altor formule. Noua generatie de dispozitive medicale contine si acid hialuronic de puritate inalta, esential pentru hidratarea si stimularea vitalitatii fibroblastelor.

Pachet Sunekos

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca, datorita concentratiei crescute de principii active, cantitatea de colagen si elastina in urma administrarii SUNEKOS 200 este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decat in cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigura un rezultat mai bun ce se mentine un timp mai indelungat.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca SUNEKOS 200 determina cresterea semnificativa a elasticitatii si fermitatii pielii, redensificarea si imbunatatirea structurii dermului, reducerea vizibila a ridurilor si refacerea stralucirii pielii cu aspect tern. Rezulatele au fost evaluate la 1, 4 si 6 luni de la finalizarea tratamentului si s-a observat ca procesul de regenerare tisulara se mentine in continuare timp de cateva luni de la finalizarea tratamentului.

Initial se recomanda 4 sedinte de tratament, la interval de maxim 2 saptamani, dupa care se pot efectua 2-3 sedinte pe an pentru mentinerea efectelor tratamentului, terapia cu SUNEKOS 200 fiind indicata mai ales inainte sau dupa expunerea prelungita la soare sau solar.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU SUNEKOS®:

SUNEKOS 200: EFECTE CUMULATIVE, REZULTATE NATURALE

Sunekos cazuri

NUTRAKOS®, NOUA GENERATIE DE COSMECEUTICE PENTRU INGRIJIREA PROFESIONALA ANTI-AGING

Tratamentul injectabil cu Sunekos® este completat de Nutrakos®, gama de cosmeceutice profesionala care furnizeaza pe cale topica si orala cei 6 aminoacizii si acidul hialuronic, in concetratie farmaceutica pentru a oferi rezutate mai bune, care se mentin un timp mai indelungat.

Nutrakos® furnizeaza pe cale locala si orala nutrientii necesari pentru mentinerea frumusetii si sanatatii pielii:

SUNEKOS® si NUTRAKOS® reprezinta tratamentele de ultima generatie din cadrul terapiei ART, programul complet pentru biorevitalizarea cutanata cu aminoacizi si acid hialuronic.

Comanda Nutrakos