0722-870-777

Programare online
Facebook Google Twitter LinkedIn

Mezoterapie

Mezoterapie Filorga

Data: 15.09.2016Programare online

Mezoterapie revitalizanta - solutia pentru o piele perfecta

Pionier in terapia cu produse injectabile anti-ageing, laboratoarele Filorga au fost primele care au dezvoltat mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza regenerarea pielii si lupta impotriva imbatranirii.

Fermitate, hidratare, stralucire: o piele mai tanara si mai sanatoasa

O infuzie de vitalitate, mezoterapia stimuleaza pielea din interior pentru a-i imbunatatii calitatea, densitatea si stralucirea in cel mai natural mod, fara riscul de corectie ulterioara.

Laboratoarele Filorga au fost primele care au creat o mezoterapie anti-ageing ce stimuleaza pielea din interior, fara sa schimbe forma fetei si expresiile naturale. Produsele lupta impotriva imbatranirii si redau tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea pielii.

Aducand acidul hialuronic in derm si un cocktail de 53 de ingredienti activi esentiali pielii (12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 coenzime, 1 antioxidant, 6 minerale si 5 acizi nucleici), NCTF hraneste pielea in profunzime, eliminand liniile fine si redand stralucirea.

STRATURILE PROFUNDE, REZERVOR DE TINERETE

In timp, pielea se schimba, imbatraneste. Daca folosim cosmetice, straturile profunde continua sa piarda elemente vitale, cum ar fi acidul hialurinic sau colagenul. Lipsa lor poate fi observata din exterior: deshidratare, linii fine sau profunde ce dau fetei un aspect imbatranit. Pentru a corecta aceste semne, exista o solutie: Mezoterapia FILORGA.

MEZOTERAPIE REVITALIZANTA

Mezoterapia FILORGA stimuleaza pielea din interior fara a afecta expresia si forma fetei; pielea devine mai ferma si mai bine hidratata.

Folosirea acidului hialuronic si a celor 53 de ingrediente nutritive esentiale pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti, minerale si baze nucleice), solutia NCTF® FILORGA hraneste pielea in profunzime, umple liniile si reda stralucirea fetei.

Mezoterapie Filorga

NCTF - PRIMUL KIT DE REVITALIZARE MULTIPLA ANTI-AGING CU MARCAJ CE PENTRU REZULTATE NATURALE PROGRESIVE SI VIZIBILE

Formula unica

Experienta unica

O terapie globala

NCTF ® este primul kit ce ofera revitalizare multipla pentru un tratament global al cauzelor si consecintelor imbatranirii cutanate prin micro-acoperire. Pentru toate tipurile de piele / Obraz, gat, decolteu, dosul mainilor


Mezoterapie

ARGUMENTE - MEZOTERAPIE + FILLER

Belotero

Belotero® Hydro – Conceput pentru rehidratare, in acelasi timp refacand stralucirea si elasticitatea pielii.

HA + Glicerol – O combinatie unica si brevetata: Fabricata cu substante care se gasesc in mod natural si astfel sunt perfect biocompatibile si total resorbabile.

Belotero® Hydro – Rehidratarea pielii: Fata, Gat, Decolteu, Spatele mainilor.

Rezultate predictibile cu Belotero® Hydro

Belotero Hydro

Belotero® Soft elimina liniile fine prin netezire.

Tehnica de albire pentru rezultate care arata natural.

Belotero® Soft este optim pentru corectarea liniilor fine si rehidratarea in profunzime datorita excelentei sale coezivitati si puterii sale liante cu apa.6 Belotero® Soft poate fi administrat utilizandu-se tehnica de albire precum si tehnica de injectare micropapulara pentru hidratarea in profunzime si netezirea liniilor fine.

Belotero® Soft – Corectarea liniilor fine

Rezultate predictibile cu Belotero® Soft

Belotero Soft