0722-870-777

Programare online
Facebook Google Twitter LinkedIn

Dermaspa Anti Aging Clinic

Prezentare Dermaspa

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician specialist in proceduri cosmetice de avangarda: terapii faciale anti aging, microneedling, peelinguri chimice, fotoregenerare, epilare definitiva, crioterapie, Cryolift, Dermapen.

Impreuna cu sotul sau, Dr. Irinel Nedelcu, director Egoclinic, medic primar dermato-venerolog, doctor in stiinte medicale, a infiintat institutul de infrumusetare Dermaspa, din dorinta de a oferi pacientilor un loc in care stiinta, frumusetea si arta ingrijirii pielii se imbina armonios.

Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic in abordarea holistica a ingrijirii pielii. Va oferim o experienta unica in tratamentul complex, estetic si dermatologic!

Abordarea complexa a procedurilor de infrumusetare si intinerire in centrele de excelenta Egoclinic si Dermaspa permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical-cosmetic, in siguranta deplina si fara intreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului.

La noi veti descoperi o gama larga de tratamente inovatoare, care va vor ajuta sa aratati mai bine si sa va recapatati increderea in dumneavoastra.

Fondatori: Irinel si Ana Maria Nedelcu.