0722-870-777

Programare online
Facebook Google Twitter LinkedIn

Dermaspa Anti Aging Clinic

Prezentare Tarife

Ana Maria Nedelcu - Estetician

Data: 24.11.2015Programare online

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician specialist in proceduri cosmetice de avangarda: terapii faciale anti aging, microneedling, peelinguri chimice, fotoregenerare, epilare definitiva, crioterapie, Cryolift, Dermapen.

Impreuna cu sotul sau, Dr. Irinel Nedelcu, director Egoclinic, medic primar dermato-venerolog, doctor in stiinte medicale, a infiintat institutul de infrumusetare Dermaspa, din dorinta de a oferi pacientilor un loc in care stiinta, frumusetea si arta ingrijirii pielii se imbina armonios.

Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic in abordarea holistica a ingrijirii pielii. Va oferim o experienta unica in tratamentul complex, estetic si dermatologic!

Abordarea complexa a procedurilor de infrumusetare si intinerire in centrele de excelenta Egoclinic si Dermaspa permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical-cosmetic, in siguranta deplina si fara intreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului.

La noi veti descoperi o gama larga de tratamente inovatoare, care va vor ajuta sa aratati mai bine si sa va recapatati increderea in dumneavoastra.

Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu

Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu a inaugurat noul sediu din Calea Plevnei 82. Am fost onorati sa avem alaturi de noi personalitati marcante precum Andreea Esca, Amalia Enache Oficial, Dana Sota, Laura Teodoru, Dana Argesan, Geanina Ilies, Lorena Buhnici, Adriana Petrescu, Luminita Popescu, Bianca Nutu, carora le multumim pentru sustinere. Cu acest prilej a fost lansat parteneriatul dintre Institutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu si conceptul Natural Beauty by Adriana Petrescu.

Prin intermediul acestuia, Adriana Petrescu aduce beneficiile celor doua aparate premium: Ulthera si Vela Shape III. Terapii de ultima generatie, acestea revolutioneaza procedurile anti-aging si de remodelare corporala. Fara bisturiu, fara timp de recuperare sau riscuri. Printre serviciile pe care le oferim la Institutul Dermato-Estetic Dr Irinel Nedelcu se numara dermatologia, chirurgia dermatologica, implant de par, tratamente de recuperare a parului, estetica medicala, tratamente anti aging, remodelare corporala, dermato- cosmetica. Lansarea acestui nou centru dermato estetic vine ca o incununare a eforturilor si a experientei noastre profesionale de peste 20 de ani si este, in acelasi timp, o reflexie a acestora.

Fondatori: Irinel si Ana Maria Nedelcu.