0722-870-777

Programare online
Facebook Google Twitter LinkedIn

ANTHELIA

Anthelia la Dermaspa

ANTHELIA - expertiza si precizie in tratamente pentru fata si corp

Cu toate ca pe piata de profil exista atat de multe tehnologii si dispozitive care promit „tinerete fara batranete si viata fara de moarte” noi, ca specialisti ai Dermaspa, centrul antiaging al Institutului Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu, inainte de marketingul oferit de dispozitive, analizam studiile stiintifice asupra tehnologiei, certificarile si brevetele obtinute, istoria companiei producatoare, testam si doar dupa ce suntem convinsi 100% luam decizia de a va oferi o noua metoda de tratament. “Noi nu vindem aparate, ci oferim rezultate”, declara Ana Maria Nedelcu, fondatoarea centrului.Incepand din aceasta saptamana va oferim o noua serie de proceduri estetico-medicale prin intermediul tehnologiei inglobate in platforma Anthelia produsa de celebra companie franceza EFB Beaute.


Prin intermediul noii platforme Anthelia sunt disponibile urmatoarele tratamente:


Cum functioneaza acest tip de tratament?

Acest tratament se realizeaza cu echipamente de tip IPL (intense pulsed light) sau laser si se bazeaza, la modul general, pe urmatorul principiu de functionare: Cu ajutorul unei piese de mana (manipol) conectat la echipament, echipamentul emite o lumina cu o anumita lungime de unda, lumina care este absorbita de melanina firului de par si transformata in caldura, avand ca scop distrugerea radacinii firului de par.

Anthelia la Dermaspa

Cat de permanenta sau de definitiva este acest tip de epilare?

Acest tratament este permanent pentru firele de par care sunt in stare anagena in momentul tratamentului, in conditiile in care se seteaza parametrii corecti iar echipamentul are capacitatea sa emita o energie luminoasa, capabila sa creeze o temperatura la nivelul radacinii firului de par de 70 grade C.

Anthelia la Dermaspa

Anagen - Catagen - Telogen


De cate sedinte avem nevoie pentru a indeparta in totalitate parul nedorit?

Firele de par, existente pe corp, la un moment dat corespund unui anumit ciclu de viata (anagen, catagen si telogen). In momentul tratamentului sunt afectate doar firele de par care sunt in faza anagena (starea in care firul de par este in contact cu radacina). De exemplu, conform studiilor medicale, la nivelul picioarelor, avem doar 20% par in faza anagena, putem lua in considerare, daca tratamentul are un succes de 100%, noi realizam doar eliminarea a 20% din firele existente pe acea zona ( doar firele in stare anagena). Din acest motiv este necesara repetarea tratamentelor, in acord cu ciclul de crestere.

Anthelia la Dermaspa

Epilarea este definitiva sau nu?

Clar, conform studiilor, epilarea este definitiva pentru firele tratate care au fost in stare anagena in momentul tratamentului. Exista si situatii in care dereglarile hormonale, in timp, sa favorizeze ca alti foliculi de par, care la momentul tratamentului nu au fost activi sa fie activati si implicit sa apara in anumite zone, noi fire de par. Din acest motiv se recomanda ca la o anumita perioada de timp, sa se realizeze o sedinta de intretinere.


SPL vs IPL

IPL – Intense Pulsed Light este denumirea generala pentru terapiile care folosesc lumina pulsata. Generatiile de echipamente de inceput, foloseau modalitatea clasica de livrare a energiei, un impuls cu o cantitate mare de energie intr-un timp scurt, eficient dar cu ceva discomfort pentru pacient. Generatiile urmatoare de aparate, au corectat acest inconvenient, utilizand o livrare a energiei sub forma de « square », adica livram aceeasi energie, pastrand eficienta, dar cu o durata a pulsului mai mare, tratamentul fiind astfel tolerat excelent, chiar si de pielea sensibila. Toate aparatele EFB folosesc tehnologia SPL.


Ce este important de stiut atunci cand va hotarati sa mergeti intr-un centru pentru realizarea unui astfel de tratament:

De foarte multe ori cautam pe internet oferte, in special pentru tratamentele estetice, si nu putem intelege de ce este o diferenta, uneori si de la simplu la triplu, intre preturile practicate de diferitele centre, care aparent ofera aceleasi servicii, in cazul nostru servicii de epilare laser, sa spunem. Diferentele apar in primul rand de la costurile avute de fiecare centru si aici ne referim la calitatea sistemelor utilizate, dar si la investiile in pregatirea personalului, dar sa nu intelegem gresit, asta nu inseamna ca un centru care are preturi foarte mari este si un centru care ofera servicii de calitate, lucrurile trebuie privite in ansamblu.


Ce se poate intampla in cazul in care apelati la un centru care utilizeaza echipamente de o calitate indoielnica?


Ce se intampla in cazul in care apelati la un centru unde personalul se schimba aproape lunar, sa nu spunem saptamanal?

Oricat de performant este echipamentul utilizat, daca parametrii setati nu sunt cei corecti, puteti obtine doua rezultate, unu, sa nu aveti rezultate si doi, sa fiti expuse la riscuri de arsura. „La cat timp trebuie sa revenim pentru o noua sedinta”, probabil ca este cea mai intalnita intrebare, cand vine vorba de acest tip de tratament, si in acest caz, raspunsul dar si eficienta tratamentului depinde tot de cat de bine este pregatit personalul din clinica, repetarea tratamentelor depinzand de ciclul de crestere al firelor de par, ciclu care este diferit de la o zona la alta.


De ce am auzit de la diverse persoane ca nu exista rezultate sau ca rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor?

1. Echipamentul utilizat nu a avut destul de multa putere in asa fel incat sa incalzeasca si implicit sa distruga radacina firului de par

2. Operatorul echipamentului nu a stiut sa seteze corect parametrii de lucru si implicit echipamentul nu a livrat energia necesara distrugerii radacinii firului de par

3. Sedintele nu au fost repetate cu frecventa corecta, in acord cu ciclul de crestere al firelor de par din zona tratata


De ce Anthelia?


Pentru a va convinge de toate aceastea, urmariti-ne si puteti fi printre persoanele care vor participa la evenimentul „Zilele portilor deschise in fotoepilare”, eveniment unde veti putea discuta direct cu specialistii clinicii noastre si reprezentantii companiei din Franta, pentru a intelege principiile care stau la baza acestor proceduri, dar si de a testa echipamentele de exceptie ale clinicii noastre.