0722-870-777

Programare online
Facebook Google Twitter LinkedIn

Adena - Efb Beaute Paris

Adena EFB Beaute Paris

Adéna® este o inovatie dezvoltata plecand de la gama de produse estetice Ariane® si echipamentele medicale Anthelia® distribuite în întreaga lume. Acest dispozitiv foarte performant, cu dimensiuni optimizate, ofera avantajele sistemului SRE brevetat, care garanteaza un nivel constant al energiei luminoase.

Fotoepilare(1)

Utilizarea precisa si controlata a luminii pulsate EFB beauté® asigura eliminarea de durata a firelor de par de orice culoare: energia luminii pulsate distruge foliculul de par în faza sa de crestere.

Photo-Tenseur® şi Anti-age

Lumina pulsata actioneaza asupra texturii pielii, prin restimularea activitatii fibroblastelor, pentru un efect de restructurare, lifting si rejuvenare.

Foto-rejuvenare(1)

Energia luminii pulsate, introdusa în timpul tratamentului de foto-rejuvenare, accelerează reînnoirea naturala a celulelor pielii si reduce vizibil roseata si petele întunecate cauzate de îmbatranire.

Prezentare Adena EFB Beaute Paris

Adena, performanata deosebita a luminii pulsate EFB beaute. Tratamente pentru fata si corp...

Fotoepilarea(1) (HR)

îndeparteaza definitiv firele de par, inclusiv cele mai mici pentru tenul deschis sau cel închis la culoare. Reduce pilozitatea excesiva în probleme precum hirsutismul si hipertricoza.

Fotoepilarea

Îndepartarea definitiva a parului blond si alb (SR): Tehnica inventata, brevetata si lansata de catre EFB.

Photo-tenseur si anti-age (SR)

Leziuni vasculare(1) (SR)

Leziuni de pigmentare(1) (SR)

Acnee(1) (SR)